featured-slider

Post Top Ad

2015. március 20., péntek

Segítség! Végső elkeseredésemben fordulok Önökhöz

Segítség!!!

Végső elkeseredésemben fordulok minden kedves ismerősömhöz barátaimhoz rokonaimhoz!
Kislányom Luca 4 hónaposan bekerült a kórházba köhögéssel és a vizsgálatok során kiderült,hogy súlyos szívizom betegsége van amitől kialakult nála az anyagcsere betegség is!
Vettek tőle izomszövet mintát ami 3-4 hete történt,de minden igyekezetünk ellenére még nincs meg gyermekem eredménye amiből remélhetőleg kiderülne,hogy pontosan mi a baja a picinek vagy mi okozza ezt a súlyos problémát! Az okot hogy egy ilyen súlyos mondhatni életveszélyes állapotban lévő gyermeknek miért nem csinálják meg ezt a fontos vizsgálatot arra sajnos én sem tudom a választ! Talán túl drága maga a minta vizsgálata de a gyermekem élete forog kockán!!!
Mindent meg szeretnénk tenni azért hogy Lucát meggyógyítsák ezért arra az elhatározásra jutottunk, hogy ha kell külföldre is kijuttatnánk a pici lányunkat! Ezt viszont anyagilag sajnos nem tudjuk mi magunk finanszírozni,ezért kérnélek titeket hogy ha tehetitek segítsetek hogy meg tudjuk gyógyíttatni a pici Lucát,mert tényleg az életéről van szó!!!
Egy szülő egy anya kérése mert sajnos a mai világban nem egy emberi élet a fontos,nem az a lényeg hogy minél hamarabb kiderüljön egy egy esetben a probléma,hanem a PÉNZ!!
Minden erről szól és ez a legszörnyűbb érzés a világon hogy az ember nem tudja egyedül megoldani mert ellehetetlenítik!
Bármilyen segítséget tudtok kérlek titeket segítsetek!!!
Ha esetleg valakinek van olyan kapcsolata aki tud szakmájában elismert tényleg a legjobb szívspecialista szakembert az kérem jelezze!!

És ami még fontos lehet mert ugye sajnos vannak olyan emberek akik kitalálják visszaélnek az ilyen helyzettel, én minden leletével tudom igazolni hogy Luca tényleg nagyon beteg mái napig az éltéért küzd!!!

Számítok rátok!

Köszönettel: Mészáros Erzsébet
ui.: KÉREK MINDENKIT OSSZÁTOK MEG!!!

Bankszámla számom:11991119-82702108-00000000

Telefon számom:0670-708-4823