featured-slider

Post Top Ad

2016. december 22., csütörtök

BERND STORCK'S CSAPAT LOOK megtartani "sportcsapat AZ ÉV" CÍM MAGYARORSZÁGON

BERND STORCK'S CSAPAT LOOK megtartani "sportcsapat                 AZ ÉV" CÍM MAGYARORSZÁGON




Miután scooping a díjat a magyar csapat az év 2015, a férfi labdarúgó-válogatott ismét a futó számára ezt az elismerést, mint szavazott a magyar sportújságírók.

A jelöltek kiválasztására kell bemutatni díjat a M4 Sport - sportoló az év 2016 gálaceremóniájának jelenleg folyamatban van. A Magyar Sport Újságírók Szövetsége (MSÚSZ) által decreeed lesz kilenc szavazás kategória; sportember, sportoló, csapat, edző és focista az év, az első négy amelyek meg kell ismételni a fogyatékosság területén sport.

A tavalyi Év csapata díjat érdemelt az erőssége verte Norvégia és jogosult az első labdarúgó-Európa-bajnokságon 44 év, eredmény, amely látta Bernd Storck a csapat él ki a hockey- és női röplabda válogatott. 2016 most látja a labdarúgó-válogatott egy esélyt megvédte címét miután elérte az utolsó 16 a kontinentális torna Franciaországban. A jelöltek Team of the Year: Dunaújváros, női kézilabda, EHF-kupa győztes Férfi kosárlabda válogatott, képzett az Eb után egy 17 éves kihagyás Férfi kerítések válogatott, olimpiai bronzérmes Győri ETO KC, női kézilabda, Bajnokok Ligája második helyezett kajak kenu páros (Szabó, Kozák), olimpiai aranyérmes Kajak-kenu négyes (Szabó, Kozák, Csipes Tamara, Fazekas-Zur Krisztina), olimpiai aranyérmes férfi labdarúgó válogatott, elérte az utolsó 16 Euro 2016 csoport győztesek Női röplabda válogatott, képzett az Eb női vízilabda válogatott, Eb-aranyérmes, olimpiai 4. hely Veszprém férfi kézilabda csapat, Bajnokok Ligája második helyezett a magyar labdarúgója Year díjat is be kell mutatni ezen a ceremónia és a jelöltek: Dzsudzsák Balázs Zoltán Gera Péter Gulácsi Huszti Szabolcs Kádár Tamás Gábor Király Kleinheisler László Nagy Ádám Nemanja Nikolic Szalai Ádám a Coach of the Year díjat, amely minden sport, Bernd Storck nevezi, mint Dárdai Pál, aki az edző a Hertha BSC a német Bundesligában. Ott is a szavazás a legjobb cél az év, amely bemutatásra kerül ugyanaz az esemény. Az M4-es Sport - A sportoló az Év gálaceremóniájának kerül sor 19:30 csütörtökön január 12 darabot a Nemzeti Színházban, amely előtt lesz egy promóciós sajtótájékoztatón 11:00 csütörtökön január 5 a fenti helyszínen. Itt a szervezők be nem fontossági sorrendben a három vezető jelöltek a főbb kategóriákban. Fotó: MLSZ