featured-slider

Post Top Ad

2016. december 25., vasárnap

INTERJÚ - ORBÁN: Magyarország "stabilitás szigete"

     INTERJÚ - ORBÁN: Magyarország "stabilitás szigete"

Budapest, december 24. (MTI) - Magyarország egy sziget a stabilitás, a nyugati világban, amely a zűrzavar, Orbán Viktor miniszterelnök azt mondta egy interjúban a regionális sajtó csoport MediaWorks közzé szombaton. "Célunk az, hogy Magyarországon a győztes", mondta Orbán.




Utalva a közelmúltban terrorista gyilkosságok Berlinben, ő azt mondta, hogy nem látott nagy, hogy a keresztények ölnek az Európa szívében karácsonykor.
A bevándorló kérdés, azt mondta, akkor nyilvánvaló, hogy semmi sem maradhat ahogy van, és Brüsszel módosítást kell végrehajtania. Emberek, akik megérkeztek Európába illegálisan vissza kell küldeni a hely Európán kívül, és a határokat meg kell védeni, tette hozzá. Senki sem hitt volna egy évvel ezelőtt, hogy az Egyesült Királyságnak kilép az Európai Unió és a "Clinton klán, a hagyományos fél az amerikai értelmiségiek" esne ki a hatalom, mondta Orbán. Szerint Orbán nem volt a "lázadás" a világ két modell demokráciákban amely továbbra is 2017-ben, és a nyugati demokráciák megy keresztül "év lázadás". Magyarországon lehet stabilitás szigete, mert "kértük az emberek véleményét, és védi az ország illegális migráció 2015-ben és 2016-ban" mondta. Orbán azt mondta, az európai álom vége, és mivel az elmúlt döntéseket kellett hozni arról, hogyan osztja pénzt, jelenleg az általános rossz megszorítások a norma.

Nyugat-Európában már figyelembe bevándorlók évtizedek, de ezek integrálása volt "nyilvánvaló hiba". Az emberek több nyugat-európai városban már elvesztették a biztonságérzetet és a bűnözés nőtt, valamint a terrorizmus veszélye, mondta Orbán. Gazdasági lassulás, a bűnözés, a rettegés, a migráció, a képtelenség, hogy a döntéseket és őszintétlen kommunikáció mind összeadódnak a nyugati világban, és a vezetők nem talált megoldást, Orbán hozzá. "Mi emberek eredete a keleti, de tartozik a nyugati világ", mondta, leírja a magyarok. Ennek eredménye, hogy az ország érdeke, hogy a nyugati sikeres legyen, és hogy Európa "nem akar változtatni bennünket, de elfogadja és tiszteletben, hogy magyarok vagyunk, és továbbra is a magyarok". Szerint Orbán nem mindent át kell venni a nyugat-európai és a "minden létező rossz határozottabban kell utasítani". "Azt mondjuk nem is", ha Brüsszel azt akarja, hogy Magyarországon visszaállíthatja a közüzemi díj csökkentése rendszer, tette hozzá. Orbán azt mondta, a fő cél a 2017, hogy érdemes, hogy az emberek Magyarországon dolgoznak. A kormány az adók csökkentésével a munkaadókat, hogy előkészítsék az utat a növekvő bérek. Válaszul arra a kérdésre reformok az egészségügy és az oktatás, Orbán tagadta azt állítja, hogy a reformok megtorpant, és azt mondta 71 kórházat megújult, és a bérek az orvosok és nővérek fokozatosan emelkedett 2017-ben és 2018-ban a tanárok bérét nőtt 50 százalék, és új iskola megnyitását, tette hozzá. Kommentálva az ellenzék ismételt korrupciós vádak között a kormányzó pártok, azt mondta, szükség van annak egyértelművé tétele, hogy "nem tűri visszaélések ereje". Ennek az az oka, hogy van pénz marad nyugdíjemelés, családtámogatások, ingyenes tankönyv a gyermekek számára az, hogy "én nem tűri a pénz is ellopták," Orbán hozzá. Válaszul arra a kérdésre, a jelölést az elnök, azt mondta az elnök Áder János nagy becsben tartják a kormányzó Fidesz és ha ő hajlandó a poszt megint ő lesz jelölt.