featured-slider

Post Top Ad

2015. szeptember 22., kedd

Az IÁ Jelét mu­tat­ták Rösz­ké­nél és a Ke­le­ti­ben - Fotó!

Több Ma­gyar­or­szá­gon ké­szült képen is fel­tű­nik a mu­ta­tó­uj­jal for­mált I betű, amely az ISIS-t, azaz az Isz­lám Ál­la­mot is je­löl­heti.

A közösségi oldalakon sokan úgy gondolják, hogy több, Magyarországon megforduló migráns, feltehetően fenyegetésképpen, az Iszlám Állam jelét mutatja.  Fotók is terjednek, amik ezt próbálják alátámasztani.

A kinyújtott mutatóujjal megformált "I" betű szerintük az Iszlám Államotjelképezi. Ezt a "köszönést" állítólag fenyegetésként  is használják, arra utalva, hogy az illetőtől jobb félni, mert ennek a terrorszervezetnek a katonája.

Hirdetés


Ez is érdekelhet:
Fenyegetnek a migránsok Röszkén! Áttörik a kerítést!
Terjed a közösségi médiában több fotó,  például amelyik a Keletinél készült. Ezen egy migráns egy magyar rendőrnek magyarázva formál "I" betűt. Más képeken, melyek a röszkei összecsapásoknál készültek  azok a férfiak láthatóak, akiket terrorcselekménnyel gyanúsítanak, agresszív, a rendőröket támadó fellépésük miatt. Ők is feltűnő módon ezt az I betűt mutatják. Vagy mindez csupán a véletlen műve és szimpla "egyujjas" mutogatásról van szó?

Mint arról a  is beszámolt,  az egyik "mutogatót" ma a győri vasútállomáson fogták el a TEK emberei.

Hirdetés


forrás : ripost