featured-slider

Post Top Ad

2015. szeptember 23., szerda

Hármasikreket fogadott örökbe a házaspár, eközben természetes úton IKREKKEL esett teherbe az asszony

Igen, ez sokszor beválik. Amikor már nem akarunk valamit, megkapjuk az élettől ajándékba. Az akarattal ugyanis mindig egy Nem -et vonzzunk magunkhoz, a gátat, az ellenállást. Ezért nagyon fontos az elengedés: legyen az, aminek lennie kell.

A meddő pár Andy és Sarah Justice már évek óta hiába próbálkoztak a család alapítással nem sikerült nekik, ekkor úgy döntöttek, hogy egy béranyával fogják a kisbabájukat kihordatni. A meglepetés akkor érte először őket, amikor kiderült, hogy a béranya hármasikreket hord a szíve alatt. A házaspár öröme mérhetetlen volt, hiszen bekövetkezett végre, amire már olyan régen vágytak. 
Hirdetés



Pár héttel ezután Sarah elkezdett émelyegni, és rosszullétek gyötörték, ezért úgy döntött hogy meglátogatja az orvosát. Megdöbbent, amikor az orvos vizelet mintát kért tőle, és közölte hogy terhes! 
Sarah meglepetésére egy ikerpárt sikerült teljesen véletlenül összehozniuk a párjával. 

Megdöbbentek, és kicsit meg is ijedtek, hiszen a 3 gyermekük mellé jött még kettő, így hirtelen két főről 7 fősre gyarapodott a családjuk.

Azt hiszem erre szokták mondani azt, hogy Istennek nagyon jó a humora! 

Hirdetés


Annyit had jegyezzek meg, saját tapasztalatomból, hogy amikor én is a család alapításra adtam a fejem, akkor nagyon rágörcsöltem, mert minél hamarabb szerettem volna, ha sikerül, és pont ezért nem is sikerült az első 6 hónapban. A hetedik hónapban megbeszéltem a férjemmel, hogy akkor abba hagyjuk a baba projektet, hiszen biztosan nem véletlen, hogy nem sikerül! Na mit gondolsz mi történt? Azon a héten fogant meg a gyermekünk! :)
Nem szabad rágörcsölni, és akkor sikerülni fog.