featured-slider

Post Top Ad

2015. szeptember 19., szombat

Függönyt tesz az ablakra, és lekeni kukoricalisztes vízzel. Látnod kell, mi lesz ebből

Ezt az egyszerű, de annál hasznosabb praktikát azoknak az embereknek szeretnénk ajánlani, akik nem szeretik a függönyt, de mégis szeretnének egy kis privát szférát.
Az alapötletet az adta, hogy eléggé zavaró, amikor az ember lehúzza a redőnyt, és teljes sötétségbe borul a szoba, amit nem túl sokan szeretnek. A  függöny is eléggé zavaró, mivel meggátol abban, hogy szabadon kinézhessek az ablakon, vagy a fény megfelelő módon áramoljon befelé.

Ezért jött ez az ötlet, hogy mi lenne ha csak egy bizonyos szintig lenne függöny felette pedig a napfény szabadon jöhetne be a lakásba. Ehhez nem is kell túl sok hozzá való, és viszonylag pár perc alatt simán kivitelezhető.

Hirdetés


Amire szükség lesz:

-függöny
- tapéta vágó
- kukoricaliszt

Kezdésnek mérjünk ki körülbelül 3 evőkanálnyi kukoricalisztet, amit keverjünk el ugyanennyi hidegv vízzel . A masszát pedig öntsük fel 2 evőkanál forró vízzel, így megkapjuk a megfelelő krémes állagot - szinte olyan mint a nem newtoni folyadék - .
A függöny méretre vágását követően egy réteg kukorica masszát kenünk az ablakra, amire felhelyezzük a függönyt, majd várunk 25 percet és felviszünk egy újabb adagot a masszából ezúttal már a függönyre.






Hirdetés



Eltávolítása :

Bő meleg vizes szivaccsal egyszerűen letöröljük , és se nyomot nem hagy maga után, se szagot.