featured-slider

Post Top Ad

2015. október 25., vasárnap

5 növény a hálóban, ami elősegíti a nyugodt alvást

Mindamellett hogy a növények nagyon hasznosak a lakásban, még az ember közérzetére is hatással vannak. A növények a kilégzett széndioxidot tiszta oxigénné alakítják át. Egy gondolat : Milyen durva, hogy az emberek irtják a fákat, pedig ha azok nem lesznek, akkor nem lesz tiszta oxigénünk, és belehalhatunk. " Ha a fák wifi jelet sugároznának, annyit ültetnénk hogy valószínűleg megmentenénk az egész földet. Kár, hogy " csak " az éltető oxigént állítják elő.."

Hirdetés



Nos akkor nézzünk meg 5 olyan növényt, ami rendkívül elősegíti a nyugodt mély alvást.


1, Levendula

A levendula főleg a szappanok és illóolajok alapanyaga, de samponokban és öblítőkben is fellelhető. Nagyon jó tisztítószer, de nem csak ezért hasznos. Az illatát belélegezve az ember nyugodt lesz, elmúlik a szorongás, állapították meg a kutatók.


2, Aloe növény

Az aloe egy természetes gyógyító növény, ami a gyulladásokat gyógyítja, a hegeket és égett bőrt is helyre teszi. Az aloe ezen felül a vegyi anyagokat kiszűri a levegőből. Ezért ajánlatos a szobában tartani, így miközben az agy pihen tiszta oxigéndús levegőt szívhatunk a tüdőnkbe.

3,  Jázmin

A Wheeling Jzsuita egetem vizsgálatot végzett, amelyből kiderült a jázmn hatékonysága, mint egy természetes nyugodt alvást elősegítő növény. Az ember ennek hatására jobb hangulatban ébred és a szorongás is csökken tőle.

Hirdetés


4, Kígyó növény

A kígyó növényt olyan szobákba ajánljuk, ahol 2 felnőtt, és / vagy több gyermek alszik. Ezen növények teljes felületükön képesek az elhasználódott széndioxidban dús levegőt tiszta oxigénné átalakítani.
Az elhasznált levegő nem túl egészséges, és az ember sokkal nyomottabban ébred tőle, ami rápecsétel az egész napunkra egy kellemetlen közérzetet.

Ha hasznosnak találtad, oszd meg másokkal is.