featured-slider

Post Top Ad

2015. október 31., szombat

Élete szerelme faképnél hagyta, ezért a nő átalakult. A volt férj sírva könyörgött, hogy fogadja vissza.

Rachel Farrokh egy 37 éves dél-karolinai színésznő, akinek pár éve teljesen kicsúszott a lába alól a talaj. Korábban város szerte ismert színésznőként dolgozott, de egy kisebb tragédia után egy súlyos betegség vette át az uralmat az asszony felett. A betegség veszélyességét az is fokozta, hogy ez a betegség sajnos csak az elméjében létezett. 
Hirdetés



Rachel anorexiás lett, aminek " köszönhetően " 18!! kilósra fogyott le.


 Ekkor már ő maga kezdett el könyörögni az internetezőknek, és a televíziónak, hogy segítsenek neki egy bizonyos összeget összegyűjteni amiből elmehet egy olyan magánklinikára, ahol az alacsony súlya ellenére is elkezdik kezelni. Ugyanis a legtöbb kórházban azért nem tudták fogadni, mivel a súlya miatt olyan magas volt annak a kockázata, hogy belehal a kezelésbe,hogy az orvosok inkább nem vállalták el. 



Ha ez nem lett volna elég, eközben elhagyta a férje is, aki nem bírta tovább ezt a stresszt, hogy a felesége gyakorlatilag élet és halál között lebeg, ezért még a tragédia előtt lelépett, talán azt remélve, hogy így könnyebben fel tudja dolgozni majd a halálát. 

Azonban nem ez történt. Az asszony köszönhetően a közösség erejének, az összegyűlt pénznek, és a média szerepének, megtalálta a megfelelő klinikát, ahol vállalták ezt a kockázatos, és hosszú folyamatot. 



Először otthonában, majd egy san diego-i kórházban kezelték őt, és viszonylag hamar elkezdődött a javulás. Igaz a járás, és a felállás ülésből nagyon nehezen ment, de ez nem szokatlan egy olyan embernél, aki gyakorlatilag a saját izmait is felemésztette, amikor már nem tudott zsírt elvonni a szervezete. 
A teljes felépülés ugyan hosszú volt, mivel az agyában volt egy olyan téves rögeszme, ami arra késztette, hogy ne egyen, mert kövér. Tudni illik az agy minden étkezéskor jutalmazza a szervezetet a felszabaduló endorfinnal. Ergo újra el kellet érni, hogy az agya jutalmazza az étkezésért, és ne indítsa be rögtön a hányó reflexet.
Hirdetés



2 év után teljesen gyógyultként hagyhatta el a kórházat, és a szerelem is rátalált. Azóta ő segít azoknak az embereknek, akik beleszaladtak ebbe a betegségbe. 

Csodálatos lett, ahhoz képest, hogy egy hajszál választotta el a haláltól..