featured-slider

Post Top Ad

2015. október 23., péntek

Ugrott egy fejest a vízbe, azóta minden más lett az életében

Henry Faser 17 évvel ezelőtt egy életre megtanulta a saját kárán, amit a szülei szajkoztak neki nem véletlenül. Nyáron soha, de soha ne ugorj bele a vízbe felhevült testtel, ráadásul ne fejest, hiszen fel sem mérted előtt a mélységet. Henry sajnos egy általa ismeretlen területen egy hatalmas fejessel indította el a délutáni fürdőzést, aminek következtében eltört az egyik nyaki csigolyája, mivel egy sekélyebb részen ugrott be.
Hirdetés



A gerinc és a csigolyák mélyén futnak azok az idegszálak, amiknek közvetlenül köszönhetjük, hogy képesek vagyunk járni, mozogni. Ha ezek megsérülnek, akkor általában annak mindig bénulás  következménye.

Henry nem adta fel, és nem lett depressziós, megpróbálja élni az életét a helyzethez képest a legjobban. Motiváló igéket terjeszt a fiatalság számára,és megpróbálja megtanítani nekik, hogy vigyázzanak a testükre, mivel abból csak egy van.



Hobbija a szájjal való festés lett, amit egész művészi szintekre emelt. Itt jegyezném meg, hogy nekem is van egy szájjal festő ismerősöm, Kollinger Szabolcs, aki szintén nagyon tehetséges ebben.
Hirdetés





Sok ember életét megmentheted, ha szólsz nekik időben, hogy tilos nyáron fejest ugrani ismeretlen területeken. Köszönjük