featured-slider

Post Top Ad

2015. augusztus 16., vasárnap

13. havi családi pótlék minden Magyar embernek jár. Szeptemberig tudod igényelni!

A kormány szándékában áll, hogy a rászorulóknak szebbé tegye a karácsonyi ünnepeket, ezért lehetőségekhez mértek 13. havi családi pótlékot ad a családoknak. A 13 havi családi pótlék nem érkezik majd automatikusan. A helyi kormányhivatalokban lehet majd igényelniSzeptemberben, de még senki se rohanjon a hivatalba. A kormány a közeljövőben dönt, hogy lesz e 13. havi családi pótlék.

Sajnos a családi pótlék és az egyéb családtámogatások utalási időpontja nagyon sok család számára igen fontos dátum, hiszen minden forint be van osztva, így egyáltalán nem mindegy, hogy mikor érkezik meg az ellátás a számlára, illetve a postás mikor hozza!
A 2015 év utalások dátumai :

2015. augusztus 3
2015. szeptember 1.
2015. október 1.
2015. november 3.
2015. december 1.

A kormány által felvetett 13 havi családi pótlék utalási időpontja:

2015. december 21.

Az utalási időpontok tájékoztató jellegűek!
Figyelem ezek utalási napok, még nem azt jelenti, hogy ezen a napon a számládon van a pénz. A számlákra csak az utalást követő 1-2 napon belül kerül rá a pénz, ez attól függ, hogy melyik banknál vezeted a számládat!
Postai kézbesítés esetén, azokon a napokon érkezik az ellátás, amelyről minden család értesítést kapott, de általánosságban elmondható, hogy a posta esetén az utalás utáni 2-5 napon belül várhatóak a posta kézbesítések !
Forrás: ezigaz.info