featured-slider

Post Top Ad

2015. augusztus 16., vasárnap

Így kényeztesd magad, hogy 1 perc alatt a csúcson legyél

Oké, kétségtelenül nehéz feszengés nélkül beszélni az ilyesmiről. A közvélekedés ugyanis még mindig inkább szánalommal tekint azokra, akik vibrátort, vagy más szexjátékot vásárolnak maguknak.

De valójában miért is? No, igen, mert a többségnek természetesen olyan párja van otthon, aki minden igényét kielégíti, elég ha ránéz a szíve választottjára, máris kész a többszörös orgazmus. Aki viszont momentán éppen szingli, annak pedig nyilván nem hiányzik a szex, az orgazmus hajkurászása helyett inkább otthon kötöget.



Ha félre tesszük a jól begyakorolt élethazugságainkat akkor persze kiderül (például különböző felmérésekből, amiket nem a szórakozóhelyek nagyotmondó versenyein készítenek) hogy nők igen nagy százalék nem képes elélvezni a partnerével, aminek a leggyakoribb oka, hogy a többségük kizárólag a csikló ingerlésével képes a csúcsra jutni. Ebben pedig vagy nem elég jók, és kitartóak a fiúk, vagy egyáltalán ciki szóba hozni, hogy csak úgy, a behatolással nem megy.

Az egyedülállók pedig ugyanúgy vágynak a szexre, mint a párkapcsolatban élők, és valószínűleg mindenkinek legalább heti egy orgazmussal többre lenne szüksége a kiegyensúlyozott, egészséges és felszabadult élethez, mint amennyi megadatik neki. Ehhez segédeszközt bevetni szerintünk cseppet sem szégyellni való dolog. Ha valaha felmerült benned a gondolat, hogy beruházz szexkütyüre, akkor most mutatunk egyet, ami meg fogja hozni a kedved és talán eloszlatja a gátlásaidat. Hogy miért?


Nos, az ősszel érkező, új Womanizer ugyanis olyan mutatókkal rendelkezik, hogy szinte belepirulunk. Ez a kifejezetten a csikló izgatására kifejlesztett stimulátor a tesztelésben résztvevő 50 nőnek valamivel több mint a felét mindössze egyetlen perc alatt a csúcsra repítette, nem is csoda, hogy a használók 73%-a a többszörös orgazmus jóleső örömével fejezte be a tesztelést, és majdnem 80%-uk számolt be arról, hogy sokkal erőteljesebb volt az orgazmusuk, mint korábban. Az már csak hab a tortán, hogy klasszul néznek ki ezek a kütyük.

Szóval, ha a saját örömödről van szó, szerintünk ne legyél nyuszi!