featured-slider

Post Top Ad

2015. augusztus 31., hétfő

Rossz mosógépből készített egy nagyon jó dolgot, előtte még soha senki nem próbálta ezt


Egy férfi arra gondolt, hogy a régi mosógépét is lehetne valamire használnia, és nem fogja kidobni, inkább töri egy kicsit a fejét.Az alapötletet az adta, hogy nagy hal rajongó, ezért valami ilyesmiben gondolkodott, mikor elkezdte az átalakítást. Rendkívül preciz munkára volt szükség, ahhoz hogy az állatok minden olyan körülményét megteremtse, ami szükségeltetik az életben maradáshoz.A végeredmény annyira szép lett, hogy már több milliomos ember is adott le megrendelést a srácnál, aki egyelőre nem bírja a tempót, és egy saját vállalkozáson gondolkozik. Ez is megmutatja, hogy az egyediség sokszor kifizetődőbb, mint a tömeg után menni, és csak seg*eket látni egész életünkben.
Hirdetés




Ahogy a képen is be van jelölgetve - angolul - a haltartáshoz elengedhetetlen kellékeket beszerelte a mosógép dobjába, és a dob mellé. Levegőztető, víztisztító. szűrő. kábelek , led szalag helye, és a hőmérsékletért felelős berendezés is helyet foglalt.


A led sorokat a dob belsejében felhelyezték, és elrendezték, hogy jól mutasson az összkép


A halak betelepítése után a szín már szabadon választható a led távirányítójával, mindig a hangulatunktól függően. Lehet akár komor hideg kék, vagy lágy világos zöld is. 



Ha tetszett a végeredmény, egy megosztással jelezd :)

Hirdetés