featured-slider

Post Top Ad

2015. augusztus 18., kedd

Jénai tálba teszi a kukoricát és vajat tesz a tetejére. Az indok? Erre nem gondoltál eddig szerintem.

Nem szeretnék ódákat zengeni , de jó ha tudod, hogy a mikró nagyon kártékony.. Tudni illik a  mikrohullám valójában egy sugárzás, ami az élelmiszerek különböző kötéseit megváltoztatva érik el a hőtermelődést.
Ennél szofisztikáltabban is megfogalmazhattam volna, de akkor lehet hogy nem mindenki érti meg.

A következő ötletnek köszönhetően a mikrohullámokat teljesen kizárhatjuk, de a hőálló edényre gyakorolt melegítő hatását átfordíthatjuk a saját célunkra!
A vastag üvegtál megakadályozza,hogy a káros sugarak betörjenek a kukoricákhoz, így garantáltan egészségeset fogunk enni. A tetején elhelyezett vaj pedig megolvad annyira, hogy a végén rátudjuk borítani,majd egy pár csipet himalájai sóval tálaljuk :)

Hirdetés





A végeredmény! Jó étvágyat.

Hirdetés