featured-slider

Post Top Ad

2015. augusztus 31., hétfő

Csak raklapok kellenek hozzá,de a barátaid szétfognak szedni érte :)

Finoman fogalmazok, ha azt mondom, hogy ez nagyon király! Csak pár darab raklap kell hozzá, ami nem tétel, ha elmegyünk egy olyan céghez akik valamilyen szállítmányozással foglalkoznak, de nem kell messzire menni, például Obi, Ikea, stb.
Mindenek előtt azért a jogi dolgokat figyelembe kell venni, mivel ezt az építményt csak saját telken- tavon, partrészen használhatjuk, ha máshol is szeretnénk, ahhoz szükséges a tulajdonos engedélye.
Néhány 4*6-os raklap, és pár darab az esővíz gyűjtésére is használt, - szoktak még benne cefrét érlelni is - műanyag hordó szükséges, valamint némi műanyag bilincs, amelyekkel például kötegelik a különböző kábeleket is. Az összeszerelési folyamat igazáb csekély időt vesz igénybe, és szakértelmet sem követel meg, azonban jó figyelni néhány fontos előírásra. Ne használjunk lyukas, sérült hordókat, mert könnyedén előfordulhat, hogy útközben elsüllyed az építményünk, ha nem lett elég stabil, vagy túl erős például a hullámzás. Kiegészítőként tartsunk legalább! 4db mentőmellényt a fedélzeten, hogy biztosan ki tudjanak úszni azok is a partra, akik esetleg nem a legjobb úszók. Gyerekeket, állatokat felügyelet nélkül soha ne engedjünk fel!
Ha szeretnél még több ilyen kreatív , olcsó, de mégis mutatós vagy hasznos szerkezetről értesülni, kérlek lájkold be a facebook oldalunkat, és oszd meg ezt a bejegyzést.
Hirdetés









Hirdetés