featured-slider

Post Top Ad

2015. május 27., szerda

PÉNZÉRT TORZÍTJA EL HÁJJAL TESTÉT A LÁNY – FOTÓK

Napi 5000 kalória megevésére kényszeríti magát egy fiatal brit nő. Az egykor vékony lány a hízásban látja a lehetőséget arra, hogy sok pénzt keressen. Célja, hogy ő legyen a legszebb kövér az interneten.
A szokatlan életmód szerves része, hogy Jung ideje nagy részét otthon tölti, minél kevesebbet próbál mozogni és folyton eszik. Elmondása szerint, néha pasiját kéri meg arra, hogy tömje meg, mint egy libát, mikor már egyedül nem bír többet zabálni. A lány napi 5000 kalóriát juttat a szervezetébe.
Bár fiúja támogatja családja, barátai és orvosa is aggódnak érte. A doktor figyelmeztette, hogy ha így folytatja, helyrehozhatatlan károkat okozhat magának, azonban a lány ezzel nem hajlandó foglalkozi. – Tudom, hogy veszélyes, amit csinálok és sokan őrültségnek tartják, de nem érdekel. Senki nem fog közém és az álmom közé állni – nyilatkozta a nő.



Funnel Feeder Tammy Jung Wants To Be Fattest In The World
 Megélhetését is a hízásban látja. Nemcsak a szépségversenyt szeretné megnyerni, de saját internetes oldalt akar indítani, amin kamerán keresztül bárkinek mutogatja pénzért hájhurkáit. – Havonta ezer fontot (kb. 350 ezer forintot) megkereshetek azzal, hogy filmre veszem a hízás folyamatát és megmutatom a testem. Szerintem minél kövérebb leszek, annál többet fogok keresni.