featured-slider

Post Top Ad

2015. július 17., péntek

7 trend, ami 25 felett már nem menő

Lassan már közelebb vagy a harmadik X-hez, mint a másodikhoz? Akkor ideje, hogy a következő fashion cuccokat töröld a ruhatáradból!

1. Skót kockás rakott szoknya

A diploma megszerzése után miért is akarnál iskolás lánynak öltözni? Bár a Gossip Girlben Blairnek szuperül állt, ha csak nem az Upper East Side-on élsz, inkább felejtsd el. Ha viszont ceruzaszoknya fazont választasz, jöhet a skót kocka minta, mert az összhatás kislányos helyett elegáns lesz!


2. Karma karkötő

A mindenféle függőktől és díszektől csilingelő karkötőidet is rakd el inkább emlékbe. 25 felett hordj inkább kifinomult darabokat, amikkel egy értekezleten sem kerülsz kínos szituba, amiért állandóan hangosan zörögnek, akárhányszor csak megmozdítod a kezed.


3. Tütü szoknya

Oké, Carrie-nek a Szex és New Yorkban 30 felett is jól állt a tütüszoknya, de azért nem biztos, hogy követned kell a példáját. Bújj inkább pliszézett szoknyába, azzal nem lőhetsz mellé!


4. Lázadó feliratos pólók

Ha a pólódon ott vírit a „Lázadó” felirat, azzal valójában azt üzened: „Nem tudok felnőni!” Ha bejön ez a ‘bad girl’ stílus, válassz inkább egy szegecses bőrdzsekit!


5. Masnis díszítés a cipődön

A hátul megkötős vagy masnimintás blúzokat nem kell száműznöd a gardróbodból, de a hatalmas masni díszítésű tűsarkú cipőket már hanyagold, ha csak nem Barbie babának szeretnél tűnni.


6. Fodros zoknik

A mintás, feltűnő zokni + magassarkú kombó már egy ideje menő, de arra figyelj, hogy véletlenül se fodros darabot válassz!


7. Körgalléros ruhák

Egy feltűnő galléros inggel továbbra is trendi lehetsz, de ruhából inkább gallér nélkülit válassz, különben túlzottan iskolás lány stílusú lesz az összhatás!