featured-slider

Post Top Ad

2015. július 20., hétfő

Fáj a legelső alkalom ? Ez zajlik le pontosan a testünkben

Az első együtt töltött éjszaka gondolata félelmetes lehet, amihez gyakran még bizonytalanság is társul. Kérdések motoszkálhatnak a fejedben. Vajon elég felkészültnek érzem magamat rá? Nem csak azért szeretném, mert már mindenki csinálta?


Fontos a bizalom
Nemenként nagyon különbözhet az, amikor egy fiú vagy egy lány úgy érzi, hogy felkészült az első alkalomra. MindenképElső szerelempen elég időt kell hagynod magadnak arra, hogy a kétségeid eloszoljanak.

Sok fiatal szeretné a barátját vagy a barátnőjét közelebbről is megismerni. Szeretnék, ha az első szerelmükkel élhetnék át az első együttlétet, és utána vele akarják leélni a hátralévő életüket is. Fontos, hogy a bizalmatok teljesen kölcsönös legyen egymás iránt.

Mi van, ha ügyetlen leszek?
A fiúknak és a lányoknak ugyanúgy lehetnek aggályaik az ilyen dolgokat illetően. A fiúk gyakran aqggódnak amiatt, hogy a barátnőjüket sikerül-e eljuttatnia arra a bizonyos csúcspontra, és hogy ő eljut-e a csúcsra, ha használnak óvszert. A lányok is megkérdezhetik maguktól, hogy mindent jól csinálnak-e, és félnek is egy kicsit, de ez mind teljesen normális.

Kérjük, ne zavarjanak!
Ha már tervezitek az első közös együttlétet, akkor mindenképpen hagyjatok magatoknak elég időt. Fontos a megfelelő helyzet és a kellemes környezet is, amikor együtt töltitek az éjszakát. Keressetek egy olyan helyet, ahol édes kettesben lehettek! Kellemetlen, ha olyan helyen vagytok, ahol megzavarhatnak titeket, vagy ha nincs időtök egymásra.


MI IS AZ ÖNMEGTARTÓZTATÁS?
Milyen az élet szex nélkül? Az önmegtartóztató módszer egy olyan szexuális védekezési eljárás, mellyel elkerülheted a teherbeesést, nem kapsz el szexuális úton terjedő betegségeket, és mindemellett biztonságos is.
Az önmegtartóztatásról
A bőséges simogatás, csókolgatás és gyengédség kimutatása az előjáték, ami fontos része az együttlétnek, hogy szép emlékként őrizhessétek meg. Főleg a lányoknak okoz gyönyört, ha sok időt töltötök így együtt, mivel nekik tovább tart eljutni a csúcsra, mint a fiúknak. És ahogy az előjáték neve is takarja, ez játék, tehát nem kell szoronganod miatta.

Ha nem jött minden össze
Lehet, hogy „abban” a pillanatban nem minden úgy alakult, ahogy szeretted volna. Semmi gond! Sok fiatal fiúval megesik ez, tehát nem kell szégyenkezned. Kezeld humorral, ne légy szigorú magaddal! Végül is ez mégiscsak az első alkalom.