featured-slider

Post Top Ad

2015. július 19., vasárnap

Őrület, szülő nőkkel szelfiznek az orvosok!

A mobiltelefonokat már nem igazán lehet kitilitani a szülőszobából, sőt, már a szülész-nőgyógyászok is vadul szelfiznek egy szülés levezetése közben. A következő képek bizonyos olvasóink számára felkavarók lehetnek.
 Egy venezuelai nőgyógyász bizarr ötlettel robbant be az internetre. Daniel Sanchez ugyanis Instagram-oldalára (amit azóta priváttá tett) egy olyan képet töltött fel, amin egy éppen szülő, meztelen nő vaginájával a háttérben pózol. A képen egy másik orvos is feltűnik, aki még azzal van elfoglalva, hogy világra segítse a kicsit. A kép alá Sanchez azt írta: Hölgyem, világra tudom hozni a babáját, de előtte engedjen meg egy szelfit. Később még tovább ment és azt írta: "Gyerekeket világra hozni és puncikat rendbe tenni, ez a munkánk. Újjá varázsoljuk őket, mintha egy nullkilométeres autót kapnának".
Daniel Sanchez nagy port kavaró szelfije
Daniel Sanchez nagy port kavaró szelfije

Sanchezt természetesen azonnal megtalálták a felháborodott internetezők, akik magyarázatot vártak viselkedésére. A férfi azt mondta, hogy a képet nem is ő készítette, és hogy csak viccelt, ám ez sokakat nem hatott meg, és azt követelik, hogy kórháza büntesse meg. Az erről szóló petíciót már több mint négyezren írták alá. Sanchez véleménye szerint a nőt nem alázták meg, hiszen sem az arca, sem a nemi szerve nem látszik a képen. Hát...
Két orvos egy szülő nővel
Két orvos egy szülő nővel
Ugyanakkor a szülőszobai szelfizés nem újkeletű dolog. Az Instagramon a #deliveryroom címke alatt több száz képet találni, és ezek a fotók egyre népszerűbbek. Egy másik fotón például két orvos egy meztelen nő mellett pózol, miközben a nő eszméletlen állapotban fekszik császármetszése után, egy Francisco Salgado nevű ápoló pedig szintén egy éppen szülő nővel készít önarcképet. Meg lehet-e állítani ezt a kétségkívül bizarr trendet?