featured-slider

Post Top Ad

2015. április 24., péntek

Ezen recept hatására 2-szer gyorsabban nő a hajad, fele annyi idő alatt


 Szeretnél gyönyörű dús hajkoronát? Unod már, hogy úgy néz ki a hajad, mint egy fészek?
Ettől az organikus recepttől tényleg fillérekért akár 2-szer olyan gyorsan nő a haj, és fele annyi idő alatt, mint amit a természet adott.
A vöröshagyma nem csak a hajunkra jó - a képen lila hagyma van, de csak illusztráció - hanem számos egészségügyi szempontból tekintett pozitív hatásai is ismeretesek. Vér és nyirok tisztító, továbbá a hagyma héja kiválóan gyógyítja a felső légúti megbetegedések nagy részét.



A gének nagy mértékben befolyásolják a haj növekedését és szerkezetét, de más tényezők is alakíthatnak a haj szerkezetén vagy negatív vagy pozitív irányban. Az alábbi házi megoldás nemzedékről nemzedékre öröklődött és rendkívül hasznosnak bizonyult. Nagyanyáink a vöröshagymát tekintik a gyönyörű haj fegyverének és számos híresség is szívesen alkalmazza a módszert. A vöröshagyma képes 86 % – al csökkenteni a hajhullást és igazán látványos változást elérni a hajon egy hónapon belül. Bőrgyógyászok vizsgálták a hagymás módszert és egyértleműen megállapították, hogy semmilyen káros mellékhatása nincs, nem keletkezik utóhatás a fejbőrön vagy a hajon. Ez a vöröshagymában lévő kénnek köszönhető, ami fokozza a kollagén termelést, ami elengedhetetlen a haj növekedésében.

Antibakteriális hatása révén a fejbőrt is fertőtleníti a gyulladt szőrtüszőket pedig megnyugtatja, és a helyes működésre készteti. A hajhagymák megnyílnak, és képesek újra a tápanyagot felvenni, és hasznosítani.

A recept : 4 egész megtisztított hagymát felvágunk majd egy turmixgéppel pépesítjük, majd hozzáadunk a kész tinktúrához 4 evőkanálnyi nyers biomézet.

Alkalmazása : Masszírozzuk bele a fejbőrbe, és 30 percig hagyjuk rajta hatni. Ha végeztünk mossunk hajat a kedvenc samponunkkal, és ne felejtsük el használni a balzsamunkat.
Kicsit szagos lesz a haj az elegy lemosása előtt, de hidd el megéri a szenvedést. 2 alkalom után már látványosan szép lesz a hajad!