featured-slider

Post Top Ad

2015. április 18., szombat

Tudományos bizonyíték van arról, hogy meg tudjuk gyógyítani önmagunkat


Akármilyen betegséggel is küzd Ön, amit a nyugati orvoslás nem tudott meggyógyítani, csak csökkenteni , hogy jobb legyen az életminősége, jó hírünk van, tudományosan bizonyították be, hogy az elme képes gyógyítani.



Egy szkeptikus orvos Dr Lissa Rankin egy nagyon érdekes kísérletet kezdett el dokumentálni.
Alapvetően arra alapozta a kísérletét, miszerint ismert tény, hogy az elme képes hinni önmagában.
Van egy bizonyos úgynevezett placebó hatás, aminek köszönhetően a kezelt betegek nem csak hogy jobban érezték magukat, de fizikális változások mentek végbe az egyébként kizárólag agykontrollon alapuló kezelés során. Szemölcsök tűntek el, hörgők tágultak ki, egy kopasz férfi fejére haj nőtt, a fekélyek begyógyultak stb.
Azt is felfedezte, hogy ennek az ellenkezője is igaz, az úgynevezett nocebo, amikor is a páciensek sós vizet kaptak injekcióban, és azt mondták nekik, hogy ez kemoterápia, erre ők megkopaszodtak, és hánytak tőle. Pedig csak sós víz volt.

A tudomány ezt nem tudja semmivel magyarázni, viszont tény hogy a szervezetnek beépített öngyógyító folyamatai léteznek, amik rögzítik a sérült fehérjéket, kijavítják a DNS-t, megfelelő szintbe hozzák a hormonális egyensúlyhiányt, és felzabálják a rákos sejteket.
Ezek a folyamatok valóban léteznek, és nincs is jobb példa, csak gondoljunk bele, amikor 4. szakaszú áttétes rákos betegek felépülnek, vagy hiv pozitív emberek gyógyulnak teljesen ki.
Az emberek képtelenek az öngyógyító folyamatok beindítására, mivel nincs irányába hitük. Így ez a képesség mélyen lapul..
Legtöbbször a stressz okozta élethelyzet gátolja meg, hogy az ember egy magasabb szintre lépve, munkára fogja a sejtjeit.