featured-slider

Post Top Ad

2015. április 20., hétfő

Tilos lesz babakocsit bevinni a boltokba. Ennyire triviális az oka :

Egyre több kisbolt, aggatja ki az üzlet bejáratához, azt a felhívást, miszerint TILOS babakocsit bevinni a bolthelyiségbe. Többek között ez az Indexes olvasó is ezt tapasztalta, amint szeretett volna bemenni Jobbágyiban egy CBA-ba.


A kitiltás okáról nem találtunk semmilyen hivatalos információt, de már ez ma az ötödik ilyen bolt, amiről olvasóink tájékoztattak bennünket. Egy dolgozótól megkérdeztük, hogy mégis mi bajuk  a kisgyermekes anyukákkal. Mi ez a diszkrimináció?
Meglepő, de annál logikusabb választ kaptunk. Sajnos a kissebségi megélhetési csalók a kisgyermeket kihasználva, bedugják a lopott cuccokat a baba mellé, és amikor a boltos rájuk szól, akkor még nekik áll feljebb, hogy alszik a gyerek nem veszi ki a helyéről, nem ébreszti fel, és stb stb. Mit képzel ő magáról, hogy meggyanusítja, majd mindjárt jön a 100 fős rokonság és baj lesz..
Ez az egyik nyomós érv a babakocsik kitiltása vonatkozóan, és nem a kisgyermek végett történik a dolog.

Azt mondom, hogy több biztonsági ellenőrző pontot, vagy biztonsági embert alkalmazzanak, de ne merészeljék a babakocsis embereket hátrányosabb helyzetbe szorítani, egy olyan dologért, amiről nem ők tehetnek.  Aki pedig a kisbabát használja ki, hogy mentesüljön az ellenőrzés alól, és így szabadon lopkodhasson, az szégyellje el magát .

Oszd meg Te is ezt a felháborító dolgot!