featured-slider

Post Top Ad

2015. április 16., csütörtök

Keverd össze ezt a három összetevőt, és messze elkerül a rákos megbetegedés


A rák egy olyan modern kori népbetegség, amit vagy mesterségesen kreáltak, vagy direkt nem fedik fel az átlag emberek előtt a gyógymódját. Csak gondoljunk bele.. Az ember képes a Marsra elküldeni egy űrhajót, ami gond nélkül közvetít onnan, a Marianna árok már centiről centire át lett vizsgálva, megtanultunk atomot hasítani, és ilyen modern világban nem tudják a rák okát megtalálni?
Ugyan már! Nem jó üzlet nekik az, ha az emberek meggyógyulnak a rákból - anyagilag is nagyon jól hoz a konyhára, hiszen több mint 600 milliárd dolláros árbevétele van a rákos megbetegedéssel kapcsolatos gyógymódok által generált össze bevételnek - , hiszen akkor a népesség nem csökken, és az így is magas 7,2 milliárd emberből álló népesség, akár duplájára nőne, aminek gazdaságilag beláthatatlan következményei lennének.
Ha Ön azt gondolja, hogy ez hülyeség, akkor nem a realitások talaján áll, és nem lát a dolgok mögé.



Az orvosok be akarják etetni velünk azt az általános hülyeséget, hogy a kemoterápia az egyetlen gyógymód a rák ellen. Nos a kemoterápia  nem hatásos! 10 emberből 1 embernél " hatásos " azonban az az egy ember azért gyógyul meg, mert leküzdi a szervezete a rákot. Igen leküzdhető. Akaraterő, hit és megfelelő gyógynövények étkezése mellet teljesen kigyógyulhat belőle az ember. A maradék 9 ember belehal a betegségbe. 2 oka van ennek, az egyik hogy az emberek tisztában vannak vele, hogy a ráknak elvileg nincs gyógymódja, így biztosak benne, hogy meg fognak halni, ezért a végtelenégig stresszelnek, félnek a haláltól. A stressz és  félelem következtében lefogynak elgyengülnek, és ebben az állapotukban nem kell sok, hogy a rák győzedelmeskedjen.
A másik ok pedig az, hogy elhitetik vele az orvosok, hogy jobb lesz, és meggyógyul, de ő nem érzi ezt, sőt rosszabbul van napról napra. Ennek következtében feladja a harcot, elgyengül és meghal.

Van egy recept ami kesztyűs kézzel bánik a rákkal, de főleg megelőzésre való. 3 dolog kell hozzá, kurkuma, olíva olaj, és fekete bors. A kurkuma egy nagyon jó gyógynövény hisz hatását nem egy dologban fejti ki, hanem számos területen.
A kurkuma fő összetevője a curry, ami gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal bír. valamint kimutatták, hogy megakadályozza a vastagbél, prosztata és az agyrákot is.
A fekete bors 200 szorosra emeli a kurkuma hatását, ezért kell azt is a keverékbe tenni. Így készítse el az elegyet :

-fél teáskanál kurkuma
-1 teáskanál olíva olaj
-csipet fekete bors
 Első körben keverjük össze az összetevőket. Salátához, levesekhez, és bármihez fogyasszuk amit csak szeretünk, és illik hozzá. Ha magában fogyasztanád az sem baj, csak adj előtte hozzá egy kis vizet, hogy el tudd fogyasztani.

Egészségesen gyógyszerek nélkül!