featured-slider

Post Top Ad

2015. április 20., hétfő

Nehogy kidobd a bontott téglákat! Ilyen szuper dolog csinálható belőle ingyen

A legtöbben csak akkor fanyalodnak a bontott téglára, ha olyan dologhoz kell, ami nem annyira fontos. Például ha kidől a kerítésed, és újra akarod húzni, és meglátod, hogy a kivitelezők milyen árajánlatot adnak, akkor te is elgondolkozol, hogy bontott téglával dolgozz-e, vagy fizetsz mint a katonatiszt.
Van egy tippünk aminek köszönhetően a darab tégla most már nem szemét, hanem egy fontos kellék lesz, amit félre teszel a kukába hajítás helyett.





A járdát ahova szeretnéd, ásd fel majd homokkal szórd fel, és tegyél bele sódert is. Alakíts ki egy kört valamilyen műanyag sablon segítségével, és ide helyezd be a törött tégla darabokat. Tipp : Akár egy nagyobb méretű hullahopp karikát is használhatsz sablon gyanánt. 


Legyen pereme az egésznek, hogy egységesnek nézzen ki, és ne  összevisszaságnak . A hely nagyságától függően két vagy négy plusz jelet is tehetsz bele az esztétika végett. Mindent te döntesz el, és csak a kreativitásodon múlik az egész.



A falak mentén így old meg a pontos össze illesztést. Figyelj oda, hogy ne legyenek nagy rések a téglák között, mert ha rélépsz akkor eltörhet, elcsúszhat és később használhatatlanná válhat.