featured-slider

Post Top Ad

2015. április 15., szerda

Zsebben tartod a mobil telefonod? Halálos lehet a következménye

Állíthatom, hogy minden harmadik megkérdezett embernél lenne egy okos telefon a zsebben, annyira sokan használják már manapság.
Orosz orvosok felhívást adtak ki, ami arra figyelmezteti az embereket, hogy olyan egészség károsodást okozhatnak az okos telefonok, amikre eddig nem is gondoltunk. A telefonok által kibocsájtott elektromágneses tér, szinte az összes szervünkre hatást gyakorol, és egyetlen esetben sem pozitív ez a hatás. Elsődlegesen az idegrendszert támadja ez a hullámzás, továbbá az endokrin és reproduktív rendszereinket is megcélozza.


Sajnos semmiféle korlátozás nincs bevezetve a mobiltelefonokkal kapcsolatban, pedig az emberiség majdnem 60 % -a használja ezt a káros sugárzást kibocsájtó készüléket. Átlag emberekre is veszélyes, de különösen a gyermekekre, és a terhes anyákra.
Tipp : ha nem szeretnél közvetlenül a sugárzás útjába lenni, akkor tartsd távolabb a telefont az élettanilag fontos szerveidtől. Tedd a táskádba, hord egy kis táskában, legyen rajta külső vastag tok.
Ha szerinted is fontos, hogy az emberek tudjanak arról, hogy a leghétköznapibb tárgyaink a legmérgezőbbek számunkra, akkor kérlek oszd meg.