featured-slider

Post Top Ad

2015. április 22., szerda

Megszabadulnál a szeplőktől, foltoktól, és hyperpigmntációktól? Csak 2 összetevő, és elfelejtheted örökre


A hyperpigmentáció az egy olyan sötét folt a bőrön, ahol valamilyen oknál fogva, a bőrszínért felelős Melanin egyre nagyobb mennyiségben termelődik.
Van hogy a terhesség után alakulnak ki , vagy bizonyos betegségek mellékhatásaiként tűnnek fel rajtunk, de az öregedés is okozhatja, vagy egy trauma.

Az ázsiaiak, Földözi-tenger és afrikaiak, sokkal hajlamosabbak a hyperpigmentációra, főleg ha feleslegesen napoznak indokolatlanul sokat. A pigmentálódás lehet diffúz, vagy fokális, amit főként az befolyások, hogy hol jelenik meg, arcon kézen vagy háton.
A melanin által termelt melanociták  a felhám alsó része. A melanin felel a pihment termeléséért, aminek köszönhetjük a bőrünk, hajunk vagy szemünk színét.

Van egy másik fajtája is a pigmentációnak, az úgynevezett gyulladásos hyperpigmentáció. Itt egy természetes gyógyír a pigmentációra, mindössze két összetevővel.

Szükséged lesz :

- 2 teáskanál citromlé
-2 teáskanál kurkuma

Keverje össze a két hozzávalót, kenje az érintett felületre, és 15 percig hagyja rajta, míg meg nem szárad. Ezt követőn hideg vízzel mossa le.  Naponta 1-2 alkalommal ismételje meg, addig amíg nem lesz látható változás.