featured-slider

Post Top Ad

2015. március 19., csütörtök

10 dolog, ami érintés nélkül feltüzeli a férfiakat. Srácok, igaz ez?


Se szó, se érintés, se csábítás, a siker mégis garantált. Nem kell ahhoz szexi csipkecsodában lenned, ringó csípővel táncot lejtened, izgató szavakat suttognod párod fülébe, vagy erogén zónáit pásztáznod az érintéseddel, hogy menthetetlenül rád kattanjon.

A dolog pikantériája éppen az egyszerűsége, ugyanis a férfit azzal tudod egy pillanat alatt az ujjad köré csavarni, hogy tulajdonképpen semmi érdekeset nem csinálsz. Illetve mégis: a férfiszem számára izgatólag ható mindennapos cselekvést végzel.


Hogy ez mi lehet? Voltaképpen lehetőségek egész tárháza állhat előtted, és még csak nem is olyan dolgok, amelyekhez feltétlenül hiányos öltözék vagy szexuális töltet kell. Képgalériánkban ezeket foglaltuk össze. Próbáld ki egyiket-másikat, vagy akár sorban mindet, és meglátod, tízig sem fogsz tudni elszámolni, a párod szemei máris rád szegeződtek.

femina nyomán.

1, Edzés

A férfiak nagyon szeretik nézni a nőket edzés közben, aminek négy oka van. A testhez feszülő ruha, az gyöngyöző bőr látványa, az apró sóhajok és nyögdécselések a gyakorlatok közben, és a pózíciók, amiket a különböző folyamatok igényelnek. Ez a négyes nagyon jó hatással van a srácokra, így ha nincs kedved mást csinálni, csak kezdj el előtte tornázni.

2. Hajszárítás

Imádják nézni, ahogy belefújsz a hajadba, és az szerte szét áll, és lebeg a fejed körül. A reklám cégek is így fotózzák a modelljeiket, hogy az a hatás érződjön a fotón, hogy épp fúj a szél. Az emberek valamilyen oknál kifolyólag szeretik nézni, ahogy a természet ilyen erővel hat a hajra.

3. Parfüm

Soha ne használj sokat belőle, kizárólag annyit, hogy az érezze aki oda hajol. Nagyon érdekes, de egyetlen illat is képes előhozni oylan dolgokat az emberekből, amire nem is gondolnál. Azonban ha kicsit belegondolsz, ha megérzel egy olyan illatot, amit például gyerekkorodban éreztél, akkor még a mai napig is előjönnek az akkori érzések, érzelmek, és nosztalgikus hangulatba kerülsz. Ugyanez a helyzet az illatokkalis.

4, Mosoly


Amit minden pasi imád, az a jókedvű, mosolygós nő. Ha egy nő vicces, és jókat tud nevetni, azzal azt sugározza a férfi felé, hogy gondtalan, felszabadult, egészséges, és egyszerűen jól érzi magát a bőrében. Ez a pozitív kisugárzás igazi férfimágnes. Játsszatok, szórakozzatok, mint gyerekként, és a végén azon kaphatjátok magatokat, hogy az ágyban kötöttetek ki.

5, Természetesség

Ne akarj soha plázacica külsőt, add önmagad, és az igazán értékes férfiak meglátják azt aki Te vagy, és nem a sminkbe szeretnek bele.. A pír használata pedig egyenesen kötelező!

6,  Magassarkú cipő


Ha megkérdeznél egy pasit, hogy miben igazán csinos a női láb, egy magas sarkú, vagy egy lapos talpú cipőben, biztos lehetsz benne, hogy az előbbire szavazna. Bár az utóbbiból is vannak nagyon helyes, bájos darabok, a lábat a magas sarkú cipők optikailag karcsúsítják, csinosítják. Épp ezért is csábítóbb ez a típusú lábbeli a férfiak számára. Viseld akár szoknyával, akár farmerral, a pasi nem tudja majd levenni rólad a szemét!

7, hajmosás - zuhanyzás

 8, Lecsúszó törülköző Történjen akár balesetből, vagy merő véletlenségből, a fürdőből befelé, vagy az oda vezető úton lecsusszanó törülköző mint egy indítógomb, úgy viselkedik. A pasinak ilyenkor azonnal beindul a fantáziája, és szinte biztos lehetsz benne, hogy nem tudja mindezt ölbe tett kézzel nézni.

9, Nyalóka Már-már sztereotípia, de a jó öreg nyalókás trükk még mindig nem szűnt meg izgatni a férfiak fantáziáját. Ha szeretnéd egy-kettőre elkapni a pasi grabancát, kapj elő egy nyalókát, helyezkedj el kényelmesen a kanapén, és csak élvezd a finomságot! Nem kell semmi mást tenned, csupán elfogyasztani az édességet. A férfi figyelmét már az első ízleléstől kezdve magadra irányítod, és ez így is marad, amíg el nem fogy, és valószínűleg utána is, ugyanis teljesen feltüzelheted ezzel.