featured-slider

Post Top Ad

2015. március 21., szombat

1,6 millióra büntette a NAV ezt a nénit, aki 350 ft-ért árult fonott tojástartókat


Kállai Ildikó 54 vesztét az hozta, hogy ebben a cudar világban szeretett volna megélni, lopás csalás nélkül. Ezért házilag készített a saját kezével tojás tartó kosárkákat, aminek darabját 350 forintért árulta az interneten, különböző portálokon.
2 ember jelentkezett, hogy vásárolna tőle 4 darabot, amit Ő rendje módja szerint át is adott nekik a személyes találkozón. Ami ekkor történt, azt a rémálmaiban sem gondolta volna. Az egyik férfi elővette az igazolványát és bemutatkozott, hogy  bizony NAV ellenőr.
Felvette a jegyzőkönyvet, és első körben a helyszínen 40 ezer forintra büntették meg.Később jött egy levél a NAV-tól, és vagyonosodási vizsgálatot indítottak a hölgy ellen. Úgy SACCOLTÁK, hogy a kosárkákkal minimum 2 millió forintot kellet, hogy keressen, amihet két nagyon profi, kosárfonó árbevételét vették alapul, így az adóhátralékot is ki tudták számolni, amire egy 200%-os azaz 1 millió forintos bírságot is kiszabtak, így lett 1,6 millió a végére.
 A legroszabb az egészben, hogy Ildikó fia, aki támogatta eddig őt, sajnos tragikus hirtelenséggel meghalt, így teljesen egyedül maradt.

Aki segítene Ildi néninek, az írjon nekünk e-mailt .