featured-slider

Post Top Ad

2015. március 22., vasárnap

Ezt sugalja a hajad színe és hossza. Nyitott könyv vagy az emberek számára


Valóban igaz lehet az a sztereotípia, hogy a barnák kedvesek, míg a szőkék butácskák, a vörösek pedig prűdek? Utánna jártunk, és ezeket az eredményeket tudjuk Nektek bemutatni.
Fekete a hajuk a határozott egyéneknek, ez a szín tiszteletet ébreszt. A vörös hajúak kirobbanó természetűek, ami a szívükön, az a szájukon. A szőkék törékenyek, szerények, visszafogottak, míg a barnák kitartóak, nyugodtak és öntudatosak.

Hajszínek:

Vörös: 

Az első benyomás: a vörös hajúak ingerlékenyek, ragaszkodnak a véleményükhöz. Mindenki úgy tartja, hogy forrófejűek, akaratosak és nagyon szexisek, mint Elizabeth Banks. Azonban a vörösek másik tábora inkább otthonülő, édes szeplőkkel, vörös, göndör hajjal. De ez mind csak sztereotípia, valójában mind-mind nagyszerűek és vonzóak.

Követelmény: festői. A valóban szép vörös haj megszépítheti a bőrt. Azonban muszáj különbséget tennünk a vörös és a narancssárga és az arany és a sárgaréz között.

A lakosság mindössze 2-5%-a születik vörös hajjal, ezért ez a szín nagyon különleges és különálló.


Fekete: 

Az első benyomás: egzotikus, érzéki és rejtélyes, mint Megan Fox.

Követelmény: jó, remek bőr. Ne feledd, amikor betévedsz egy gyémántboltba, a csodaszép ékszereket is egy fekete bársonyra terítik ki. Ha egy nő befesti a haját feketére, fel kell készülnie, hogy minden apró bőrhibát megmutat.

A sötét, fekete haj sokszor unalmasnak tűnhet, ezért lényeges, hogy mindig szépen csillogjon a haj, kenjük aloe vera-s termékekkel.

Barna :

Az első benyomás: A barna lányok szinte mind egytől egyig jó és felelősségteljes lányok.

Követelmény: a barna általában sosem egységes. Különböző árnyalatok keverednek benne. Unalmasnak tűnhet, de mégsem az, ettől olyan klassz.



Szőke : 

Az első benyomás: a szőkékről általában azt mondják, hogy szexbombák, mint Scarlett Johansson a Vicky, Cristina, Barcelona című filmben.

Ezt a színt nehéz megtartani két festés között ugyanolyan minőségben. A legtöbb szőke elég hiú, ezért ők adnak a hajukra is. Amúgy azt tartják, hogy a szőkéket nem veszik komolyan a munkahelyükön, hivatalos helyeken sem.
A szőkék szeretnek bulizni, flörtölni, sokan, szakítás után szőkére festetik a hajukat, mert szexisebbek akarnak lenni, hogy hódítani tudjanak.

Követelmény: bizalom és kitartás. Szőke hajat olyan hosszútávon viselni, mint a magas sarkút. Ez egyben kinyilatkoztatás és magatartás is.


Nézzük meg a hajhossz jelentését is :


Rövid haj esetén, első helyen a kényelem áll, csakúgy, mint viselőjének. Egyáltalán nem férfias személyiséget takar a rövid haj, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne önbizalmuk, sőt.

 A hosszú haj tele van nőiességgel, ezért semmi estre vágassuk le hajunkat csak azért, mert életünkben változás állt be. A hosszú haj ikonikusan maga a nő.

Jó tudni : 100 megkérdezett férfiból 87 arra kérdésre, hogy hosszú, vagy rövidhajú legyen-e egy hölgy, egyöntetűen a hosszúra voksoltak.
A maradék pedig a rövidhajúakat úgy magyarázta, hogy számukra egy igazán jó nő tökös és ezt a hajhosszával is alátámasztja.