featured-slider

Post Top Ad

2015. március 22., vasárnap

Sárga, ronda köröm újjá varázsolás csak 1 hónap alatt. Házilag elkészíthető kencével


A köröm gomba általában sem az egyén igényességét, se annak hiányát nem tükrözi, de ellentétben ezzel nagyon ronda, és szó szerint gusztustalan látványt nyújt. Elég, ha egy fertőzött után ugyanoda lépünk a strandon, máris elkaphatjuk Ásokát ( a reklámban ő volt a körömgomba ) .
Vegyi anyagokkal is elérhető a gomba kiírtása, de a köröm vissza varázsolása az eredeti szép rózsaszín formájára nagyon nehéz, ezért ajánlatos hogy alternatív gyógyászatot vegyél igénybe.
Érdemes minnél hamarabb elkezdeni, mivel az összes cipőd, zoknid is fertőzött lesz, és csak vissza fertőzöd magad, ha nem teszed meg ezeket az óvintézkedéseket. A cipőid mosd alaposan ki mosógéppel, ne vegyél fel kétszer egy zoknit egymás után, törekedj arra, hogy mindig tisztát húzz fel a lábadra.
Honnan lehet megtudni, hogy körömgombád van?



Az elsődleges jel a körmön látható fehéres, vagy sárgás foltok, amelyek színe idővel változik,és hamarosan kellemetlen fájdalmas kínt fogsz átélni.
A recept, amivel elérheti a teljes tünetmentességet, és a köröm szépen regenerálódik, majd vissza tér a régi állapotába tőle.

- 10 evőkanál szódabikarbóna
-2 csésze ( 2 dl kb ) alma ecet
-víz

1, Tedd az ecetet egy nagy tálba, és áztasd a lábad 15 percig benne, a lényeg hogy a körmök az ecet alatt legyenek, a láb többi része maradhat kívül.
2, Szárítsd meg teljesen a lábad.
3, Tegyél az almaecethez szódabikarbónát, ( 10 evőkanállal ) és újabb 15 percig áztasd.
4, Naponta ezt többször is csináld meg, ahogy időd engedi. Az ecet megöli a gombákat, a szódabikarbóna pedig elősegíti a körmök egészséges növekedését, és meggátolja a felülfertőződést.