featured-slider

Post Top Ad

2015. március 19., csütörtök

Emlékszel Xenára? Na, így néz most ki :

Xena, egy szép és erős harcosnő, aki korábban gonosz utakon járt, rettegésben tartotta az ősi Görögország mitikus világát, és Herkules ellensége volt. Most, hogy jó útra tért, társával, Gabrielle-el beutazzák Görögországot és Rómát. Kalandos útjaik során harcolnak a gonoszokkal, néha-néha találkoznak görög istenekkel is. Xena bátorsága megváltoztatja a világot...

Gyerekkorom meghatározó személyisége volt ez az amazon, mindig vártam a tv2-n, hogy láthassam újra a kedvencemet :) Imádtam, ahogy legyőzte a rosszfiúkat, és izgalmas kalandokba keveredett a középkori Görögországban.


Bár azóta rengeteg szériában felbukkant, sőt, több helyütt nem csak egy epizódra szerződtek vele - Csillagközi romboló, Városfejlesztési osztály, Spartacus - Vér és homok -, az embereknek valószínűleg mindörökre ő marad az aligruhás, harcos kedvű amazon. A 46 éves, háromgyermekes színésznőről most szintén sorozatok kapcsán esik szó, egyszerre két misztikus szériában is látható lesz idén. A Salem sorozat második évadához szerződtek le vele, ebben Marburg grófnőt alakítja, aki az ősi német boszorkányok utolsó élő leszármazottja. A 17. században játszódó történet április 5-én tér vissza a képernyőre. Emellett a napokban jelentették be, hogy csatlakozik az idén indult Ash vs. Evil Dead sorozat csapatához, ahol a főszereplő, Bruce Campbell lelkesen nyilatkozott a hír kapcsán. - Lucy egy gyönyörű nő, és nagyon tehetséges, és ki is fogok használni minden egyes pillanatot, amikor közös jelentünk lesz, végtére is ő Lucy Lawless. Jó hangulatú sorozatot akarunk, és egy remek szerepet szánunk neki - árulta el a színész.