featured-slider

Post Top Ad

2015. március 21., szombat

7 bizonyíték, hogy a holdon nem is járt igazából az ember

A legútóbbi felmérések eredményeiként elmondható, hogy az emberek 20%-a még mindig azt hiszi, hogy soha nem járt az ember a holdon. Szkepticizmus? Vagy csak reális gondolkodás?
Nem foglalunk állást, de bemutatunk 8 bizonyítékot, ami megfogja rengetni az Ön álláspontját is..

1, Mozgó zászló



Aki egy kicsit is ismeri a világban zajlódó dolgokat, az pontosan tudja, hogy a holdnak nincsen légköre, így ezáltal légmozgása sem. 
Árulja már el valaki, hogy mi fújja ezt a zászlót a vákuumban? :) 

2, Nincs kráter a becsapódásnál


Ahogy az űrhajó földet ért, kellet hogy legyen valamilyen elmozdulás a föld felső rétegében, hiszen egy több mázsás dologról beszélünk, ami attól függetlenül, hogy a hold gravitációja alacsonyabb a fölünkénél, még így is kellet volna hagyjon nyomot.

3, Több fényforrás


Hogyan lehet az, hogy az egyik ponton vakító fénye van a napnak, míg a másik ponton már haloványabb  , ami nem mellesleg nem is párhumos , ami józan paraszti ésszel gondolkodva kötelező lenne, ha a Nap a fényforrás, nem pedig egy reflektor.

4, Ismeretlen dolog a tükörképen



Az apollo 12 küldetésen készült fotón egy reflektorhoz hasonlító valami tükröződik az asztronauta fejvédőjén, ami sajnos a rossz minőségű fotó miatt nem teljesen kivehető, így marad a spekuláció

5, Csillagok hiánya


A holdon nincsenek felhők, így premier plánba kellene látnunk a fotókon a csillagokat, ami szintén lemaradt a gondosan előkészített holdra szállás kamu projektjéből.

A " C " szikla 



A C betű annyira tökéletesen ábrázolja a betűt, hogy nem lehet azt mondani, hogy ez véletlen. Ez a szikla igazából egy kellék, csak nem figyeltek kellőképp, és az írás rajta maradt..

7, Ismétlődő tájak.




Végezetül pedig több Holdon készült fotón fedezhető fel ugyanez a háttér, ami valójában egy sziklás háttér , némi photoshoppla, egyszer sötétebb felszínnel, máskor pedig kiszáradt rögös felszínnel.
Ez igen..