featured-slider

Post Top Ad

2015. március 30., hétfő

Megtalálta egy kisfiú , hogy hol közlekednek az ufók a Mars és a föld között teleportálással. Videóban mindent megmutat

Lehet, hogy csak összeesküvés elméletnek hangzik, de ahogy a Google kiadta az Earth, és a Mars programot, azóta annyi furcsa felfedezést tettek lelkes amatőrök, hogy az elmúlt 10 évben ennyiről álmodni sem mertünk.
Számos " bizonyíték " áll most már a rendelkezésünkre, ha egy kicsit is nyitottak vagyunk erre az - hazugságra - egész dologra ami körülöttünk van. Hazudik a kormány, hazudik a tv, mindenki hazudik! Az embereket mintegy Isten utasítgatják a tv-ben, az interneten és így vállunk egy Marionette bábuvá, akiket a nagyok arra terelnek amerre akarnak.
Sokan kérdezik maguktól, hogy miért ne vallaná be a kormány, ha tudomása lenne egy fejlettebb civilizációról - aminek az esélye körülbelül 90% - . Azon kívül, hogy nem ismerjük a pontos részleteket, gondolunk itt arra, hogy ha esetleg üzleti kapcsolatban állhatnak az ufókkal, tudom röhejesen hangzik, de így laikusan teljes homályban azt mondom, hogy tömeg hisztériát váltana ki.
Miért lenne pánik?
Az emberek biztonság érzetét általánosságban 3 dolog adja. Gyerekkorunk óta tudjuk, hogy a rendőrség, a mentők és a tűzoltók bármikor ott vannak ha segítségre szorulunk. A kormány mindig a szárnya alatt tart minket, még akkor is ha ez csak illúzió, és egy ezer fős egér sereg is legyőzné gyakorlatilag Magyarországot.
Mi történne akkor, ha kiderülne, hogy van egy felsőbb hatalom, akik felett mi, azaz a földi emberek ha akarunk se tudunk felül kerekedni? Ki vagyunk téve az ő kényük kedvének.
Ettől az emberek megbolondulnának, és elszabadulna a pokol. Onnantól már nem a rendőrök, és nem a tv irányítaná a cselekedeteiket, hanem a félelmük, ami az ismeretlentől ered..
Egy videó, ami bemutatja, hogy hol teleportálnak a Marsról a földre az ufók.. vagy valami ilyesmi.