featured-slider

Post Top Ad

2015. június 20., szombat

5 pikáns tipp, hogy a pasi soha ne akarjon mással ágyba bújni!

Fokozni szeretnéd a szexuális élvezeteket?

Íme 5 szenvedélyes tipp, amik garantáltan felforrósítják a hangulatot a hálószobában!


1. Mindent a szemnek
A férfiak szexuális vágya vizuálisan fokozható, míg a nők többnyire hallásukra és érzéseikre hagyatkoznak. Éppen ezért, az erősebbik nem képviselői jobban élvezik, ha legalább egy sejtelmes lámpa megvilágításában szemlélhetik az aktust. Ne kapd le azonnal magadról a ruhádat, hagyd, hogy először szemével vetkőztessen le!

2. Óhaj – sóhaj
A férfiak többsége ritkán hagyja megválaszolatlanul az egyenes kérdéseket, még ha azok a szexuális vágyálmaikra, vagy kielégülésük módjaira is vonatkoznak. S bár könnyebb a szexről oldottabban beszélgetni addig, amíg nincs igazán tétje, mégis érdemes egy üveg bor mellett, vagy a hálószobában előhozakodni a témával. Inkább érezd magad néhány percre kellemetlenül, és naivnak, mintsem hónapok múlva letörtnek, hogy nem azt nyújtottad, ami számára kedves, kielégítő lett volna.

3. A legféltettebb testrésze...
Hímvesszőjét gyengéden és óvatosan érintsd meg, csókolgasd, hiszen ez a legérzékenyebb testrésze! A fogak és gyűrűk használata szigorúan tilos! Téves azt hinni, hogy mindegyik férfi odavan az orális szexért, ezért ennek idejében járj utána!

4. „Szexpressz"
A szex nem „expresszvonat", a gyorsaság, a kapkodás rontja az esélyeidet! A végállomás előtt mindenképp lassíts, hogy a felfokozott állapot még tovább tartson. Bár általában a férfiak hamarabb elérik a csúcspontot, mégis erőteljesebb orgazmusról számolnak be, ha csókoknak, simogatásoknak és egyéb, szexuális étvágygerjesztő technikáknak köszönhetően késleltethetik ejakulációjukat.

5. A spontaneitás
Ne becsüld alá a váratlan helyzetek szerepét! Amennyiben egy kiállításon vagy moziban, a konyhátokban vagy vacsora közben, kölcsönös szexuális vágy gerjed közöttetek, igyekezz mihamarabb kiaknázni, és mindkettőtök számára kielégítő eredménnyel zárni a tálcán kínált lehetőséget!