featured-slider

Post Top Ad

2015. június 23., kedd

Sokkoló, a nők mivel képesek csúcsra jutni

Amikor Józsi egy picit hamarabb ért haza a munkából, egy kis extra pihenésre számított. Ehhez képest olyan jelent fogadta a hálószobában, ami valószínűleg egész életében kísérteni fogja…


„Hallottam, hogy az AC/DC Shook Me All Night Longja üvölt a hálóban. Beléptem, és sötétség fogadott. Csak néhány gyertya világította meg az üres borospoharat… meg a barátnőmet, aki olyan mániákus tempóban dugott a plüssmackójával, és annyira eszelős arcot vágott, hogy először kis híján elnevettem magam, de aztán megijedtem. Mi van, ha ez a mackós dolog arra utal, hogy valami trauma érte gyerekkorában?” – számol be róla Józsi, akit természetesen tök máshogy hívnak, de a történetet egy külföldi fórumon olvastuk, tehát említhetnénk Joe-ként is.

2 / 5 Ez is normális


Akár hiszed, akár nem, egy amerikai párkapcsolati és családterapeuta rögtön a védelmébe vette az érintett lányt, és hozzátette: korántsem szokatlan az eset. „A nők gyakran felnőttként is azt a tárgyat használják önkielégítéshez, amit legelőször felfedeztek maguknak. A maszturbációs gyakorlat életszakaszokon és párkapcsolatokon átívelő magatartás. Valószínűleg sokkal előbb volt tehát dolga a plüssmackóval, mint férfiakkal” – magyarázta Józsi-Joe beszámolója kapcsán Moshumi Ghose.

A szakember hozzátette, hogy mivel a csemeték nem férnek hozzá a szexuális játékszerekhez, ezért a lányok többnyire plüssöket, bútorokat vagy például elektromos fogkefét használnak erre a célra.


3 / 5 Ami már igazán furcsa


A HealthyStrokes.com portál felmérése alapján a női önkielégítési szokások messze túlmutatnak az uborkán, a banánon, a rázkódó mosógépen vagy éppen a pajkos zuhanyfejen.

A válaszadók közül nem egy hölgy említette a jégcsapot, a gallyakat és a kalapácsot állandó maszturbációs segédeszközként. Persze, ilyen esetekben felmerül a fertőzésveszély, amire a szakértők csak annyit mondanak, hogy ha előtte-utána fertőtleníthető az adott tárgy, akkor oké.

Tévedés egyébként azt hinni, hogy minden nőnek behatolásra van szüksége az örömszerzéshez. Ez sokaknál változó, de olyanok is szép számmal akadnak, akik csak a csiklójukat dörzsölik – az ominózus plüssmackó esetében például erre kell gondolni.



4 / 5 Ne reagáld túl!


Ez a legklasszikusabb tanács, amit a nők a párjuk pornónézési szokásaihoz kapnak. Most viszont visszanyal a fagyi, mert Chris Donaghue professzor például – aki könyvet is írt a „szexuálisan diszfunkcionális” társadalomról Sex Outside the Lines: Authentic Sexuality in a Sexually Dysfunctional Culture címmel – arra int, hogy fogadd el a párod esetlegesen rendhagyó magányos örömszerzési szokásait.

„A női szexualitás sokkal összetettebb, mint a férfi. Ennélfogva a hölgyeknek változatosabb és kreatívabb módszerekre van szükségük a vágyaik felkorbácsolásához. Használd fel inspirációként a páros együttlétekhez, amiről tudomást szerzel” – javasolja a szakember.

Azért pedig végképp ne aggódj, hogy esetleg csatlakoznod kéne a plüssmackós bulihoz. Ez valószínűleg a barátnőd eszébe sem jut!


5 / 5 Milyen gyakran csinálják?


Tudjuk, hogy ez a kérdés már az elején felmerült benned, ezért végezetül meg is válaszoljuk. Maga a számadat – mint a férfiak esetében is – igencsak változó.

Általánosságban viszont annyit mondhatunk, hogy egy amerikai szexuális segédeszközgyártó cég felmérése alapján a nők háromnegyede végez önkielégítést párkapcsolatban is, 59%-uknál pedig ennek gyakorisága sem tér el a szingliléthez képest. Ami pedig Józsi élményeit illeti, a zene, a gyertyafény és a bor a leggyakoribb kiegészítők közé tartozik. A hölgyek közül egyébként kétszer akkora arányban említették meg a muzsika fontosságát a válaszadásnál.

Te tudsz valami szaftos részletet a témával kapcsolatban, amit szívesen megosztanál?