featured-slider

Post Top Ad

2015. június 19., péntek

Milyen formájú a popsid? - Ez a bugyi illik rá!

Megtudhatod, hogy néhány apró trükk segítségével hogyan varázsolhatod még vadítóbbá a fenekedet, hogy ruha nélkül is őrjítő legyen!

Legyen kicsi vagy nagy, kerek vagy körte alakú a feneked, ha egy jól megválasztott fehérneműben libbensz a hálószobába, a pasidnak garantáltan leesik az álla.


Egy alkatodra illő bugyi csodákat tehet az önbizalmaddal, míg egy csodás, szexi, de nem rád illő csipkecsodában a tükörbe nézve az életkedved is elmehet. Pedig egy vadító fehérnemű viselése az egész napodat feldobhatja, még akkor is, ha csak te tudod, mit hordasz a ruha alatt.


Fehérnemű-vásárláskor nagyon fontos, hogy megfelelő minőségű terméket válassz. Ha mindennapi viseletre szánod, vegyél kényelmes, pamutból készült, tehát jól szellőző darabot. A csipkét, szatént és selymet tartogasd inkább különleges alkalmakra, egész napos viseletkor ezek legfeljebb díszítések legyenek a pamuton. Válassz megfelelő méretet, amiben kényelmes a mozgás, és a fenekedet sem keretezi estére piros bevágás.
Ha ezeket a szabályokat betartod, nincs is más hátra, mint az, hogy kiválaszd, a te feneked melyik bugyiban lenne a legdögösebb!

Milyet válassz?

Francia bugyi - Ha a feneked nagyobb, mint szeretnéd

Ezek a sortra emlékeztető fehérneműk igazán szexisek lehetnek, hiszen nem mutatnak meg rögtön mindent, csak sejtetik, hogy mi rejlik a textil alatt. Ráadásul a francia bugyi optikailag kerekít, így a gömbölyű popsi arányosabbnak mutat benne. Ha a hasaddal sem vagy kibékülve, választhatsz egy magasabb derekú fazont. Ma már szerencsére ezekből is kapni csipkével díszített, ízléses, szexi darabokat.

Amennyiben a feneked gömbölyded, de feszes, a csípőd viszont széles, válaszd az angolul csak pimaszkának nevezett változatot, mely szemből nézve franciának tűnik, hátulról viszont nagyjából a feneked közepéig ér. A narancsbőr eltakarására is a sortos fazon a legjobb megoldás, viszont, ha lapos a feneked, inkább kerüld el, mert ezt a bugyit bizony ki kell tölteni valamivel.

Klasszikus  fazon - Ha nőiesebb csípőre vágysz

Nem kell megijedni, nem a köldökig érő, lepedőből varrt nagymamabugyikra gondolunk. Inkább egy klasszikus szabású, de finom anyagú fehérneműre, ami kiemeli a csípődet, és a fenekedet is teltebbnek mutatja. Az egyszerű bugyi egyáltalán nem unalmas, hiszen játszhatsz az anyaggal, a színnel és a mintával is. Ha kicsit fiús az alkatod, ne feketét hordj, mert az csak még jobban vékonyít, inkább egy tüzes piros vagy vidám virágmintás mellett tedd le a voksodat, ezek ugyanis nőiesebbé teszik a megjelenésedet, és hangsúlyozzák a domborulataidat.

A legszexibb változat természetesen az, amikor majdnem áttetsző az anyag, de olyat is választhatsz, ami elöl ártatlannak tűnik, de a popsirész már szinte semmi csipkéből van.