featured-slider

Post Top Ad

2015. június 28., vasárnap

Íme 3 póz, amit felejtsetek el örökre!

Íme 3 póz, amit felejtsetek el örökre! Azt gondolod ez meg sem történhet veled? Tévedsz! Nem azt mondjuk, hogy felejtsd el ezeket a pozíciókat, csak arra kérünk, hogy legyél óvatos!


A lovagló és a fordított lovas póz

Egy brazil kutatás szerint azok a pózok a legveszélyesebbek, amelyeknél a nő van felül. Ilyenkor ugyanis a nő testsúlya a férfira nehezedik, és a férfi nem képes kontrollálni a mozdulatokat.


Ha pedig nem megfelelő a behatolás szöge – épp beleütközik a pénisz a női nemi szerv gátjába – és a hölgyemény sem éppen profi a korrigálásban, megnő a pénisztörés esélye.

A legtöbb baleset azonban általában akkor következik be ezeknél a pózoknál, ha a heves aktus közben kicsúszik a férfi pénisze a hüvelyből.


A kutya póz

A doggy-style volt felelős a pénisz törések 29%-ánál a brazil tanulmányban. Ha hirtelen a nő megváltoztatja a behatolás szögét úgy, hogy például az alkarjára ereszkedik... Végzetes – pénisztörő – hibát is elkövethet!


Ha eltört...
Ha nem voltál elég óvatos a heves közösülés közben, akkor a nagy bajt általában egy pukkanás és szörnyű fájdalom jelzi. Az, ami eltörik az a barlangos testeket körülvevő kötőszöveti tok. A hímvessző ilyenkor bevérzik, megdagad, és azonnal lekonyul. Sürgős beavatkozásra van szükség, csak így úszhatod meg a maradandó károsodást.