featured-slider

Post Top Ad

2015. december 16., szerda

Ákost kirúgta a TELEKOM a kijelentése miatt.

Magyarország - Szerződés bontott Ákossal a Magyar Telekom, ezt a kommunikációs cég sajtóosztálya, az énekes Echo TV-ben leadott interjúja miatt.

Hirdetés

A népszerű énekes kijelentette, hogy szerinte a nőknek nem dolguk annyit keresni mint a férfiaknak, ez pedig nem egyezik a normalitással a Telekom szerint. A cég volt az egyik főszponzora a holnapi és a mai nagykoncertnek is.

- A Magyar Telekom Csoport szerződést bontott Ákossal, erről az előadóművészt ma délelőtt írásban tájékoztattuk.



Nagyra értékeljük Ákos zenei munkásságát, előadóművészi pályáján elért sikereit és köszönettel gondolunk vissza az együttműködés éveire, a közös munkára. Ugyanakkor cégünk nem tartja összeegyeztethetőnek az előadóművész egy televíziós csatornán adott interjújában elhangzottak szellemiségét Csoportunk hitvallásával és értékrendjével.


A Magyar Telekom Csoport nem ért egyet Ákos nézeteivel / Fotó: RAS-archív
Megosztás
A Magyar Telekom Csoport elkötelezett abban, hogy nőknek és férfiaknak egyaránt azonos munkafeltételeket és karrierlehetőséget biztosítson és minden körülmények között fenntartsa a vállalaton belüli nemi egyenjogúságot. Emellett kiemelt figyelmet fordít arra, hogy támogasson olyan kezdeményezéseket, sőt indítson olyan önálló programokat, amelyek lebontják a meglévő társadalmi és nemi akadályokat a munkaerőpiacon, és egyenlő feltételek és lehetőségek mellett teszik lehetővé mind a nők, mind a férfiak számára a magánéletben, és a munkában egyaránt sikeres élet megvalósítását." - írta az Indexnek a Magyar Telekom sajtóosztálya.



forrás : www.blikk.hu