featured-slider

Post Top Ad

2015. december 17., csütörtök

2 kisbabát veszített el, mielőtt egy sperma donortól fia született. Csoda történt amikor meglátta a donort !

Alaposan kibabrált az élet Aminah Hartal, akinek szinte leküzdhetetlen szívfájdalmakkal kellett az utóbbi időkben megküzdenie. Első fia Marlon, 4 hónaposan hunyt el, aztán a második fia Louis 14 hónaposan költözött fel a mennybe..
Az oka sajnos egy olyan betegség volt, amit Aminah hordoz a génjeiben, és hiába két különböző apától fogantak, mégis kiütközött rajtuk.

Aminah azonban egy elhatározott nő! Hiába törte ketté az élet ott ahol a legvastagabb volt, nem adta fel! Harmadjára is neki kezdett ennek a küzdelemnek, de most nem akart egy férfit is bevonni, mivel a volt párjai mind őt okolták a kicsik haláláért.



Amikor Ami orvosi segítséget vett igénybe, már 42 éves volt, és gyermektelen.  Sajnos az orvosok megmondták neki, hogy 1: 4 -hez hogy ha újra teherbe esik, beteg babája fog születni.

Mire a pontos diagnózist felállították az orvosok, Aminah már 2 váláson ment keresztül, melyek nagyon megviselték. Ekkor az orvosok kiderítették, hogy egy ritka , az úgynevezett X kromoszómához kötött myotubular myopathia nevű genetikai betegséget hordozza, és örökíti át utódainak.

Nem tudni milyen tézis alapján gondolta azt, hogy majd egy sperma donor megoldja az ő problémáját, hiszen ő hordozta a betegséget, nem a párja, de így döntött.
2011-ben, egy Scott Andersen nevű sperma donortól kapott örökítő anyagot, és sikeresen teherbe is esett.
 Nem sokkal később meg is született egészségesen a kis Leila. 2013 környékén Aminah édesnyja Helen, rávette lányát, hogy keresse fel ezt a férfit, és köszönje meg neki azt ami értük tett.
Szeretett volna hálát mondani a férfinek, hogy egészséges kisgyermekük született.

Hihetetlen, de a nő és a férfi között szerelem alakult ki.

" Egymásba szerettünk, akármennyire is szürreális a helyzet "