featured-slider

Post Top Ad

2015. december 9., szerda

Ági a vámpír, így néz ki manapság.


Minden idők legdurvább Mónika Showjának főszereplője volt Csipkés “Sinter” Zoltán, aki Ágival "felejthetetlen műsort" csinált, bár az sohasem mehetett le adásba, annyira vállalhatatlan volt szereplésük.


Azonban a vágatlan felvétel az internetre felkerülve hatalmas népszerűségre tett szert, egyes mondatai beleégtek az agyunkba és sajnos ha szeretjük, ha nem, a magyar popkultúra részévé vált "Sinter Zoli" és "Tisztaszégyen-vámpír Ági".

A műsorban csak Ági dühöngött, valójában Csipkés Zoltán egy bestiális gyilkos, aki 2010-ben különös kegyetlenséggel végzett az akkori élettársával, egy tizenhat éves lánnyal.



A börtönben szépen meghízott cigány férfival ekkoriban készített interjút a HirTv, ebben értetlenségét fejezte ki az életfogytiglanig tartó büntetése miatt, hiszen ő fel sem darabolta a lányt, mint a “maricsui filmben”.

A világ nagy bánatára azonban ez az értékes ember a hétvégén jobblétre szenderült: a rá váró több mint 20 éves büntetés súlya miatt feladta a szervezete, a szíve egész egyszerűen megállt, ami állítólag nem ritka jelenség a börtönben.

A másik szereplőről Ágiról nem sikerült túl sok információt megszereznünk, mivel nem használ internetet a " házában ". Egy omaldozó putriban él Nagybátony környékén, és alkalmi munkából tartja fenn magát, és négy, bocsánat 5 gyermekét..