featured-slider

Post Top Ad

2015. december 14., hétfő

Kevés pénzből élsz? Karácsonyi támogatást itt kérhetsz !

„Szegény gyermekes családok és rendkívül alacsony jövedelmű személyek számára természetbeni juttatás” – ingyen bárkinek !

Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal: szegény családok támogatása
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Szegény gyermekes családok és rendkívül alacsony jövedelmű személyek számára természetbeni juttatás biztosítása” című (RSZTOP-1) kiemelt felhívás.



A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 29,94 milliárd forint, támogatási kérelmet kizárólag a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal adhat be.

A felhívás keretében megvalósuló projektek alapvető célja a szegénységben élő gyermekes családok, rászoruló várandós anyák, illetve szociálisan rászoruló megváltozott munkaképességű személyek, valamint a rendkívül alacsony jövedelmű időskorú személyek számára természetbeni juttatás biztosítása.

A pályázat remek lehetőséget adhat arra, hogy pályázati pénzből vagy némi állami támogatással kiegészítve jelentős összegekkel segítség azokat a családokat, akik szegénységben élnek, jövedelmül szinte minimális vagy nagyon alacsony.Amit új hírekkel tudunk szolgálni a pályázatról, azt megosztjuk Önökkel!



Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg, hogy mások is láthassák!
PÁLYÁZATOT KELL BEADNI: kamaraonline.hu