featured-slider

Post Top Ad

2015. december 6., vasárnap

Oroszok nyilvánosságra hozták Szept 11 WTC (9/11)támadás feltárt eredményeit, bizonyítékait

“Az oroszok nyilvánosságra hozták a Szept 11 WTC (9/11) terror támadás feltárt eredményeit, bizonyítékait, tételesen a közvélemény számára. Ezekből sok ismert de kimondatlan volt eddig is:

Amerikai, angol és izraeli terroristák hajtották végre, 2 kilotonnás plutónium bombával, (10 centis neutron bomba) ami az amerikai hadseregtől szerzett tüzérségi eszköz.

Az épület alatt robbantott hatalmas üregbe zuhant az épület, a szuper erős acéltartókat pedig a neutron fluxus olvasztotta porrá.. A villanás jórészt a föld alatt történt és szinte magmává olvasztotta a kőzetet, villanása igen rövid volt és leginkább az infra tartományban. Ez magyarázza a torony tetején lévő hatalmas antenna füstté válását is. Valamint a hatalmas mennyiségű beton port, amelynek 72 órán át tartó radioaktív sugárzása visszatért aztán normálisra. Viszont tény, hogy azóta is sokan hallnak meg rákos daganatoktól, akik ott voltak.. A sajtóba kiszivárogtatott precíz bizonyítékokat tételesen ellenőrizte az amerikai sajtó, és igazolta..


A szervezés és a háttér jól dokumentált szintén..az ismert W54 “piszkos bombák” izraeli kezekbe juttatása. Gladió akcióként is nevezik…”

Forrás: Russia Presents Evidence Against US, UK and Israel As Being the Actual 9/11 Terrorist