Nem semmi azért mik fordulnak elő a 21. században. Szerintem a fokhagymával kapcsolatban már sokan sok mindent csináltak, és sok mindent elképzeltek. De hogy mikróba betenni? No, erre eddig még biztosan kevesen gondoltak. Itt nemcsak hogy odakerül a fokhagyma, de még el is lesz indítva a mikró. De miért is jó ez? Nos, igen elgondolkodtató. Nem másra mint a pucolása végett. Hogy fér össze ez a két dolog? Úgy, hogy csak be kell tenni a hagymát, aztán elindítani. Egy kis idő után ki lehet már venni a mikróból, és láss csodát simán egy mozdulattal megszabadulhatunk a fokhagyma héjától.
Nem semmi igaz? Ezt akár azonnal is kipróbálhatjátok, hisz nincs vesztenivalója senkinek sem. De valószínű mindenkinek beválik majd, így nem lesz azzal gond, hogy hosszadalmasan pucoljuk, közben ugye a pici darabkák a kezünkhöz ragadjon és sok minden más kellemetlenség ami időnként ezzel jár. Arról nem is beszélve, hogy a szemünk sem könnyezik majd:) Jó szórakozást hozzá, és persze ne feledjétek kipróbálni:) Jó szórakozást:)