featured-slider

Post Top Ad

2015. január 29., csütörtök

Ez a csodálatos növény 100 x hatékonyabb, mint a kemoterápia


Ha az ember a rákra gondol általában a halál , a kemoterápia és a rossz érzés jut eszébe, és valahol azt is tudja, hogy tehetetlen, hiába van már meg nagyon régóta a rák ellenszere, nem fogja " földi halandó " megszerezni. Ahhoz sztárnak kéne legyünk, vagy milliomosnak, hiszen a legmagasabb rátája a halálos áldozatokat szedő betegségeknek a ráknak van. Lehet, hogy mivel alapvetően az emberben évtizedek óta azt az érzést keltik, hogy a ráktól félni kell, ezért betegednek bele olyan szinten az emberek, hogy végül belehalnak. Ismerik azt a viccet, amikor 4 majom van egy ketrecben?


Tudósok összehoztak 5 majmot egy ketrecben, középen lerögzítettek egy létrát és annak tetejére banánokat tettek.
Minden alkalommal, amikor egy majom a létrára mászott, a tudósok a többi majmot hideg vízzel spiccelték le.
Egy idő múlva elkezdték elverni a majmok azt, aki közülük a létrára kezdett mászni.
Nem tartott sokáig, hogy a majmok közül már egyetlen majom sem mert a létrára mászni, lett légyen bármilyen nagy is a kisértés.
Akkor egy majmot kicseréltek a tudósok.
Az új majom természetesen rögtön észrevette a banánokat és felmászott a létrán.
Rögtön össze is verték a többiek.
Miután párszor összeverték, az új tag is megtanulta, hogy ne másszon a létrára, bár nem tudta, miért.
Egy második majmot is kicseréltek, őt is lerángatták a létráról és megverték és mindegyikkel ugyanaz történt.
Az előzőleg lecserélt majom is verte a többiekkel együtt. Apránként mind az öt majmot lecserélték
Végül volt 5 majom a ketrecben, akik mindenkit összevertek, aki a létrára próbált mászni, … fent pedig megrohadtak a banánok noha egyiküket sem spriccelték le soha.
Ha meg tudnánk kérdezni a majmokat, hogy miért verik meg, aki a létrára mászik…
Nem ismerős?
Fogadok ilyesmi lenne a válasz:
„Fogalmam sincs.
Itt így szokás.”
Oszd meg mással is ezt az információt.
Talán másban is felmerül a kérdés, miért teszünk valami mindig egyféle módon,
noha léteznek más, sokkal jobb megoldások.
A rák, ha az ember nem esik kétségbe és nem emészti fel saját magát, akkor legyőzhető. A szervezet legyőzi, de a fent említett példa alapján általában az emberek a rákot elkönyvelik úgy, hogy akkor ők már meg is haltak.. szinte.

A növény amiről beszélni szeretnénk az a gyermekláncfű  gyökér kivonata. Egy friss tanulmány szerint a gyermekláncfű gyökerének kivonatából készült ital, citotoxikus, és mindhárom típusu humán leukémiés sejtek közül 98%-ot megölte, mindösszesen 48 óra alatt.
Komoly alternatívja lehet a kemoterápiának a pittypang gyökér kivonatának alkalmazása.
De ez vajon tényleg hat?
Egy idős bácsi, aki a leukémia egy igen agresszív fajtájában szenvedett, elkezdett injekcióval beadni magának ebből a kivonatból, amit az onkológusának is elmondott, így ketten figyelték az eredményeket. Hihetetlen, de 3 hét alatt az állapota elkezdett javulni, és csökkentek a rákos sejtek is a testében. 1 hónap múlva pedig teljesen felgyógyult a betegségéből. Az orvos értetlenül állt az eset előtt, és ha teheti lebeszéli az embereket a kemoterápiáról, igaz az eset kirobbanása óta, már nem praktizálhat, mert a kemoterápiáról való lebeszélés nem fért bele az orvosi titoktartásba.

További vizsgálatok azt találták, hogy a pitypang kivonat lehet potenciálisan aktív hatóanyagot a rák ellen, melanoma, emlőrák, prosztatarák. Ez nem meglepő, hiszen a pitypang gyökér kivonatot évszázadok óta használják, mint hatékony kezeléseket a hagyományos orvoslásban.