featured-slider

Post Top Ad

2015. január 24., szombat

Így igényelhet 10 ezer forintot élelmiszerre a Polgármesteri hivataltól, ha nincs munkája, és nem elég a segély összege


Ha Ön munkanélküli, ami sajnos nem ritka ma Magyarországon, akkor van egy lehetősége, amivel némi pénzt kérhet a polgármesteri hivataltól, élelmiszerre, vagy gyógyszerre, illetve amire szeretne, mivel nem kell elszámolni az összeggel.
Feltételek : Legalább 3 hónapja legyen regisztrált munka kereső, amit a helyi, vagy a közeli Munkaügyi Központban tud megtenni, illetve ne legyen bejelentett állása, vagy ne legyen nappali tagozatos iskolai jogviszonya.
Ha ezek a feltételek teljesülne, akkor egy forma nyomtatvány segítségével igényelheti a pénzt, amelyet az igényléstől számított 3 héten belül a postás visz ki Önnek házhoz, illetve lehet utalással is kérni.Az igénylésnél le kell írni az anyagi helyzetét, ide értve a háztartás összes bevételét, ahol életvitelszerűen tartozkodik, vagy be van jelentve,
Az összeg 5-15 ezer forint között változik, attól függen, hogy az elbíráló miként dönt. Általában a 10 ezer forint mindig kifizetésre kerül, ami épp annyi pénz hogy nem érdemes nem beadni a kérvényt szerintem sokaknak életmentő lehet.
A nyomtatvány neve : Átmeneti segély kérelmező lap.
Ha Ön hasznosnak tartja ezt a bejegyzést, kérem ossze meg barátaival, lehet hogy valaki aki nagy bajban van nem tud erről a lehetőségről, és kihúzná a bajból!