featured-slider

Post Top Ad

2015. január 24., szombat

Kupakgyűjtésbe fogott Magyarország Marciért, az agydaganatos kisfiúért. Segítsen megosztávásal, kérem

Az agydaganatos kisfiúról egy másik weboldalunkon már írtunk, akinek kálváriáját még a híradó is közölte az rtl klubbon. Most újabb gyűjtésbe kezdünk, mivel a legutóbb akciónknak nagy sikere lett, és köszönjük annak a sok jó érzésű csupaszív embernek, aki segített akkor is.


Sziasztok!Gyűlnek a kupakok Marcikának rendesen, úgy néz ki, beindul a dolog!Kaptunk ma egy hatalmas csomagot Thor Dianától és a balatonberényi Csicsergő Óvodától ,a Kompolti Gyermekkertész Óvodától egy nagy zsákkal és Hercegné Győrfi Eszter -től is!Emellett gyűjtik a Óvoda Kápolna Tündérkert -ben (itt pénzt is gyűjtenek) a Kápolnai Suli-ban, a Medina Bútorházban, a kápolnai és a kompolti Coop ABC - ben és kaptunk róla információt, hogy a káli Általános Iskola is belefogott a pénznemű gyűjtésbe!
Köszönjük szépen a család nevében is!
Ezúton szeretnék mindenkit tovább biztatni, hogy ne dobják ki a műanyag kupakokat,hiszen pár darab kupak is pár darab kupak, és nem telik sokba letekerni, elöblíteni és egy kis szatyorba gyűjteni!
Köszönjük szépen
Köszönjük szépen a család nevében is!Ezúton szeretnék mindenkit tovább biztatni, hogy ne dobják ki a műanyag kupakokat,hiszen pár darab kupak is pár darab kupak, és nem telik sokba letekerni, elöblíteni és egy kis szatyorba gyűjteni! Köszönjük szépen