featured-slider

Post Top Ad

2015. január 25., vasárnap

Lábgomba kikezelése 1 nap alatt 2 összetevőből, tényleg működik , és csak 150 ft-ba kerül


Nem szégyen, ha valakinek lábgombája van, mivel ez az a gombafajta, amit az ember a leghamarabb elkaphat, mivel nem szükséges hozzá sem különleges környezet, sem más egyéb tényező. Elég annyi, ha az ember egy lábgombával fertőzött ember után ugyanoda lép, például egy nyilvános fürdőben.
A lábgombáknak nagyon sok fajtája van, mintegy 16 ismert típusa van, amiknek egy közös tulajdonságuk van. Rendkívül viszket tőle az ember talpa, illetve lábközei. Aki megtapasztalta már ezt az érzést, az tudja, hogy nem sok ilyen kínzó viszketés létezik.
Tippünket alkalmazva 1 nap leforgása alatt elmúlik a lábgomba, és nem is fog vissza térni jó ideig.
Amire szükségünk van :

- orvosi alkohol
-befőzési szalicil

Gondolkodjunk csak egy picit.. - mire is használják a háziasszonyok a szalicil-t? Befőzésre, és hogy ne penészedjen meg a gyümölcs. A penész is egy gomba. Hoppá, máris megvan a drága gyógyszertári krémek fő összetevője. Azonban itt nem fizetjük ki azt a rengeteg reklámköltséget, amit rádobnak a gyártók, csupán csak azért, mert bele akarják az emberek eszébe vésni a reklámok által a termékük nevét.
A szalicilt csak az alkohol oldja, így azok az oldalak, pl : mindenegybenblog, akik azt ajánlják, hogy aszpirint használjunk a szalicil helyett, téves információval szolgálnak.

Alkalmazás : 250 ml 70%-os tisztaságú orvosi alkoholunkat keverjük össze 300 mg-nyi szalicillel, ami por állagú, majd a keveréket hagyjuk 2 napig állni.
Minden használat előtt alaposan rázd fel a keveréket. Egy géz lapocskát mártogass bele, és és tedd a lábadra. Egy zacskót, majd egy vastag zoknit húzz a lábadra, mert ez segít abban, hogy ne párologjon el az alkohol. Másnap reggel mosd le ezt az alkoholos keveréket a lábadról, majd jó vastag rétegben kend be hidratáló krémmel. Ha 5 napon át alkalmazod ezt az eljárást, megszabadulhatsz a lábgombától, azonban már 1 alkalmazás is elmulasztja, de a biztonság érdekében ismételd meg még 4 napon át.
Kérem ossza meg, ha hasznosnak ítélte meg ezt a bejegyzést.