featured-slider

Post Top Ad

2015. február 23., hétfő

45 milliós autóval jár Vajna filmpápa felesége Palácsik Tímea


Andy Vajna felesége úgy döntött, hogy megveszi a korábban pár napra ajándékba kapott csodajárgányt.
– Szombaton a BAH csomópontban lévő benzinkúton fényképeztem le Vajna kisasszonyt, ahogyan egyedül tankolt az Audi R8-asába. Ami már csak azért is furcsa, mert a róla szóló cikkek szerint az autót csak „ajándékba” kapta pár napra. A rendszámokon is látszik, hogy több mint fél évvel a nagy bejelentés után még mindig ugyanezzel az autóval jár – osztotta meg lapunkkal olvasónk, akinek az információért és a fotóért természetesen jár a 10 ezer forintos jutalom.
Vajna Tímea tavaly júniusban posztolta a Facebook-oldalára, hogy egy csodálatos autót kapott használatra néhány napra.
– Köszönöm a Porsche Hungáriának, hogy nálam lehet ez a gyönyörűséges R8-as pár napra – írta Timi. Felvettük tegnap a kapcsolatot a cég kommunikációs vezetőjével, aki elárulta lapunknak, hogy az említett kocsi rövid időn belül visszakerült a tesztparkjukba.
– Vajna Tímeánál – akivel az általa szervezett szépségverseny kapcsán gyakorlatilag is együttműködünk – pár napos teszten volt az autó – ez a posztban is szerepel. A néhány napos teszt után az autó még tavaly nyáron visszakerült hozzánk – fogalmazott dr. Vérten Sándor kommunikációs igazgató.
Úgy tűnik azonban, Timi teljesen beleszeretett az autócsodába, hiszen úgy döntött, hogy megvásárolja.
– Még nem az én tulajdonom az autó – fogalmazott a Blikk megkeresésére Vajna Tímea. – A cégem, a Beauty Enterprises Hungary Kft. lízingeli, így még hosszú időbe telik, mire azt mondhatom, hogy a sajátom – tette hozzá Andy Vajna felesége.
Timi többször hangoztatta, hogy szeretne a saját lábára állni, és őszintén szereti producer kedvesét, nem érdekli a vagyona. Élvezi az életet, de ehhez maga akarja megteremteni az anyagi hátteret.
Az említett Audi R8-as alapára 38 millió forint, de egy kevés extrával ez az összeg rögtön felkúszik 40 millióra, ami a magyar havi átlagkereset 266-szorosa. Úgy tudjuk, lízing esetében 20-30 százalékos önerő szükséges, a havi törlesztőrészlet pedig elérheti az 1 millió forintot is.