featured-slider

Post Top Ad

2015. február 28., szombat

Nem szégyelli a torz testét a felére lefogyott nő


Közel 80 kg-t dobott le magáról az a 28 éves asszony, aki büszkén mutogatja  torz testét, hiszen a kinyúlt bőre, nagyon egyedivé teszi az összképet.
Véleménye szerint, lehet hogy egyesek számára ez visszataszító lehet, de legalább ő igazi.

A hasán visszamaradt csúnya bőrlebernyeg miatt nem szerepelhetett egy fitneszmagazinban a saját módszerével lefogyott Brooke Birmingham.



A 28 éves illinoisi nőre a blogja miatt figyelt fel a Shape magazin, és szerepeltetni szerették volna a sikersztorik között, megmutatva, hogy egy súlyosan elhízott nő is képes lehet látványosan lefogyni. Ám amikor Brooke bikinis képet küldött az új külsejéről, a magazin inkább mégsem akarta szerepeltetni, illetve azt írták neki, hogy csak akkor kerülhet be róla fotó, ha a hasát eltakarja  - írja a Daily Mail.

Fotó: Facebook
Brooke a blogján tette közzé a bikinis fotóját
A nő azonban úgy büszke a testére, ahogy van, és azt mondta, nem hajlandó takargatni magát.



„Akkor az már nem az ÉN történetem lenne. A testem olyan, amilyen, de valódi. Így néz ki valaki, ha leadott nyolcvan kilót, és nem használt photoshopot. Szerintem nincs mit szégyellnem a testemen a tökéletlenségeivel együtt sem, még bikiniben sem. Épp ellenkezőleg!” - írta blogjában a fiatal nő, aki négy és fél év alatt fogyott le látványosan a saját maga által összeállított diétával és tornával.