featured-slider

Post Top Ad

2015. február 28., szombat

Tűket szúrt a fülébe, és lefogyott 20 kg-t. Ez a titok


A fül gyakorlatilag a szervezetünk térképe, ha bárhol fáj, vagy van valamilyen kóros panaszunk, csupán a fülön keresztül is meggyógyítható az ember. A füllel való gyógyítás abban rejlik, hogy tele van akupunktúrás pontokkal a fül, így egy megfelelően megválasztott szakember valóban segíthet meggyógyulni, ha baj van.


A fogyókúra is valahol egy betegség, így természetesen az is gyógyítható akupunktúrával. Sok esetben nem azért hízik meg valaki mert mértéktelenül zabál , este  , vagy egész nap cukrokat eszik. Több oka lehet az előjel nélküli hízásnak, egyik ezek közül a pajzsmirigy alulműködése, cukor betegség, vagy rossz anyagcsere.  A fülön van 4 különleges pont, amit ha egy akupunktúrás tűvel stimulálnak, serkenti például az anyagcserét, vagy a cukorbetegség okozta inzulinhiány miatt , serkenti az inzulin termelődést.

Sokan gondolják azt, hogy az akupunktúra alkalmazása már önmagában is fogyaszt. Ez így természetesen nem igaz. A valóságot talán jobban megközelítjük, ha azt mondjuk, hogy a speciális akupunktúrás kezelést, egy alacsony energiatartalmú, gyümölcsökben, zöldségekben, fehérjékben gazdag, ugyanakkor zsírban és szénhidrátban szegény étkezés kiegészítéseként alkalmazzuk, így a diétát hosszú távon is tarthatóvá teheti. A diéta betartása az alap, viszont az akupunktúrás kezelés segítségével könnyebben be lehet tartani az alacsony kalóriatartalmú, hatásos fogyókúrát.