featured-slider

Post Top Ad

2015. február 24., kedd

Ez az oka annak, hogy a kókuszolaj jobb, mint bármely fogkrém


Általánosságban elmondható a kókuszolajról, hogy viszonylag újkeletű dolog, és mostanában lett jobban felkapva, és válik egyre ismertebbé. Számos oka van rá, hogy a hagyományos olaj helyett használja, és nem feltétlenül csak sütésre.
A kókuzsolaj rendkívül erős antibakteriális hatással bír, segíti az emésztést, mivel 92 % -ban telített zsírsavakat tartalmaz.Serkenti az anyagcserét, és javítja a pajzsmirizs működését is.Megelőzi a szív és érrendszeri betegségeket, és egyensúlyban tartja a koleszterin szintet. A kókuszolaj nem bomlik le hő határásra , ezért elkerülhetjük a szív, és érrendszerre nagy veszélyt jelentő transz - zsíroakt. Hajat is ápolhat vele, nyugtató hatású.
Visszatérve az eredeti témára, miért is használjon az ember kókuszolajat fogkrém helyett? A kókuszolajat összekeverve szódabikarbónával egy olyan elegyet kapunk, amely rendkívül magas hatásfokon tisztítja a lepedéket, és emellet antibakteriális, megöli a  candida albicans-t is amely halálos fertőzéseket okozhat a szájban, és a fogszuvasodással is felveszi a harcot.
Keverje össze a kókuszolajat a szódabikarbónával, és mosson vele fogat mindennap.